Tisztító Víz, Arcát Mossa a koreai Szépség, Arc, Megtisztít, Smink Minden bőrtípusra, Bőrgyógyász által Tesztelt, Radicalclear Dr.

Tisztító Víz, Arcát Mossa a koreai Szépség, Arc, Megtisztít, Smink Minden bőrtípusra, Bőrgyógyász által Tesztelt, Radicalclear Dr.

HUF 2.33

Összeg

ALL-IN 1 OKOS TISZTÍTÓ : [FUNKCIÓK], Mély, finom tisztító, kifejezetten érzékeny bőrre, feltéve, hogy a legmegbízhatóbb kutatás koreai bőrápoló szakemberekHagyja, hogy a bőr tiszta, puha, anélkül, hogy az öblítés.Ez a szuper gyors, zaj mentes bőrápoló lépés gyengéden, de hatékonyan távolítja el a sminket, kosz, szennyeződés, valamint a felesleges olajat a bőrön, így ez frissül, miközben megőrzi a folyadékpótlás.ENYHÉN SAVAS FORMULA mélytisztítás MÉG A LEGÉRZÉKENYEBB BŐR – Az innovatív formula ingyenes Talkum, mesterséges színezékek, Szulfátok, valamint a Szilikon.Élvezze a hatalom a tökéletes tisztít, egy egyszerű, gyors lépés, amelynek célja, hogy megakadályozzák irritáció, szorító érzés.TISZTA KÉPLET : [KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK] Biztonságos a használata, még az érzékeny bőr RADICALCLEAR Tisztító Víz természetes összetevők, illetve kivonatok biztosítják a maximális minőség, hatékonyság.A GRAPEFRUIT KIVONAT egy természetes tartósítószer, felelős tisztító, tiszta a bőre; ALMA KIVONAT segít eltávolítani az elhalt sejtek pedig hidratálja; DIOSPYRUS KAKI LEVÉL KIVONAT cégek, tisztítja a bőrt; valamint TERMÉSZETES VÉDELMEZŐJE, az innovatív, szabadalmaztatott összetevő, kisimítja, nagyon szép.KÉNYELMES, GYORSAN TISZTÍTHATÓ : [HOGYAN KELL HASZNÁLNI] Nedves vattával, megfelelő mennyiségű a termék finoman dörzsölje be az egész arcát, különösen a szem körül, hogy távolítsa el a make-up, illetve egyéb szennyeződésektől.Attól függően, hogy mennyire érzékeny a bőröd, akkor érdemes gyorsan mosd meg az arcod, mielőtt továbblép a következő lépésre.MINDEN BŐR : Alkalmas minden bőrtípusra.HIPOALLERGÉN, valamint Bőrgyógyász által tesztelt. - Minden-az 1-ben tisztító, hogy eltávolítja a sminket, könnyű, gyors lépés, a napi felhajtást-ingyenesen használhatják. - RADIKÁLIS TISZTA TISZTÍTÓ VÍZ eltekint a víz! . - Távolítsa el a make-up, valamint a skin tone ezzel az enyhén savas formula, amelynek célja, hogy megakadályozzák irritáció, szorító érzés. - Gazdag, az Diospyros Kaki Levél adja meg a bőr puha, hámlás, napi érdekel.


Jellemzők

Termékek a kategóriában