METT Cég Wc Kefe, 16 Tisztítás, Csere Mag Wc Tál, Ecset, Állandó Tisztító Kefe a Háztartási Fürdőszoba Kiegészítők, Ajándék (Szín : a képen)

METT Cég Wc Kefe, 16 Tisztítás, Csere Mag Wc Tál, Ecset, Állandó Tisztító Kefe a Háztartási Fürdőszoba Kiegészítők, Ajándék (Szín : a képen)

HUF 8874.00

Összeg

1 [Tisztító folyadék szivacs] A csere szivacs felszerelt tisztító folyadék, mely gyorsan feloldódik a vízben, kiadás fertőtlenítő tényezők, bomlani kezd a piszok, a wc-ben, illetve adja meg, hogy egy új megjelenés. [Fertőtlenítés, tisztítás] : 16 tisztító utántöltő tartalmazza.A csere készlet lehet dobni anélkül, hogy szennyeződés a bázis.Ők tudnak segíteni tiszta hatékonyan, miközben egy friss, elegáns tengeri illat. [Tisztítása a széle] a fogantyú A wc tisztítása bot 16 inch (40 cm) hosszú, a csere mag alkotja, puha szivaccsal, majd a rongyot, ami behatol a szélén a wc nélkül felszínre. [Használata egyszerű áruház] : előre kell telepíteni, vissza kell eltávolítani, könnyű cserélni, nem kell, hogy érjen.A rendszer fel van szerelve egy állvány, amely képes tárolni csere berendezések cseréje könnyű tárolás. [Széles körben használt] : Ez a tisztítási rendszer széles körben használt fürdőszoba takarítás, mint a tükör, wc, mosdó, üveg fedi, stb.Ez is tiszta a padló lefolyó nélkül csomagolás haj körül a kefét. [Tisztító folyadék szivacs] A csere szivacs felszerelt tisztító folyadék, mely gyorsan feloldódik a vízben, kiadás fertőtlenítő tényezők, bomlani kezd a piszok, a wc-ben, illetve adja meg, hogy egy új megjelenés. [Fertőtlenítés, tisztítás] : 16 tisztító utántöltő tartalmazza.A csere készlet lehet dobni anélkül, hogy szennyeződés a bázis.Ők tudnak segíteni tiszta hatékonyan, miközben egy friss, elegáns tengeri illat. [Tisztítása a széle] a fogantyú A wc tisztítása bot 16 inch (40 cm) hosszú, a csere mag alkotja, puha szivaccsal, majd a rongyot, ami behatol a szélén a wc nélkül felszínre. [Használata egyszerű áruház] : előre kell telepíteni, vissza kell eltávolítani, könnyű cserélni, nem kell, hogy érjen.A rendszer fel van szerelve egy állvány, amely képes tárolni csere berendezések cseréje könnyű tárolás. [Széles körben használt] : Ez a tisztítási rendszer széles körben használt fürdőszoba takarítás, mint a tükör, wc, mosdó, üveg fedi, stb.Ez is tiszta a padló lefolyó nélkül csomagolás haj körül a kefét.Kapcsolatos értékesítés utáni szolgáltatás : minden wc kefe vadonatúj, jó minőségű, minden wc kefe gondosan ellenőrzött, kipróbált, mielőtt küldik ki; ha bármilyen minőségi probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, a kérdés az lesz, hogy 24 órán belül solve Color : fehér + blue Material : Műanyag + Sponge Dimensions : tisztítás fogantyú : 40 cm, alap : 14 x 7,8 x 24 cm Package tartalma : 1 *Tiszta handle1 * Base16 *Csere head Only a tartalmát a fenti csomag, nem beleértve a más termékekkel.


Jellemzők

Termékek a kategóriában