QQLONG Alufelni hólánc kopásálló Gumi Lánc az Autók,Terepjárók,Furgon - 2(Méret: 10 Gyökerek) (Szín : Egy, Méret : 10 Gyökerek)

QQLONG Alufelni hólánc kopásálló Gumi Lánc az Autók,Terepjárók,Furgon - 2(Méret: 10 Gyökerek) (Szín : Egy, Méret : 10 Gyökerek)

HUF 2.33

Összeg

Vezetői figyelem : ügyeljen arra, hogy a 40 KM/H, figyelni kell tartani az első, mind a hátsó távolság;Vásárlás Megjegyzés : Kérjük, határozza meg a méret információk a gumiabroncs vásárlás előtt.Stabil anti-slip : alkalmas gumiabroncs szélesség 165 - 205mm, alacsony zajszint, stabilabb, érintkezési felület akár 90% - os, erős anti-slip;.Több forgatókönyv : Hatékonyan reagál mindenféle rossz idő,hó,hegymászás,icebreaking, homokos földet;.Telepítés Megjegyzés : telepítve Kell lennie a meghajtó kerék; ha egy 4 WD, javasoljuk, hogy telepítse 10 gyökerek;.Hólánc a legolcsóbb választás, a felállás, a láncok; de nem áldozza fel a vontatási teljesítmény, vagy lánc tartósság.könnyen telepíthető, megbízható megbízható, megfizethető vontatási választás, sok alkalmazás.Termék paraméterek : https : Neve : Hó chain Color : bronze Features : csúszásmentes,kopásálló, alacsony hőmérsékletű ellenálló, erős tartás, nem sérült gumiabroncsok,stb.Termékek száma : 6 gyökerek , 8 gyökerek , 10 gyökerek Alkalmazandó modell : válassza ki a megfelelő gumiabroncs, hogy buy Weight : 4. 5 kg, különböző méretű súlyok sebességkorlátozás : 40 km /óra Telepítési utasításokat : ingyenes bubi, kézi telepítési Jellemzők a téli hó lánc : 1. Alkalmas minden modellek a gumiabroncs szélessége 165-205mm2. Magas minőségű,tartós, ártalmatlan gumikat utakon. Alacsony hőmérsékleten az ellenállás 50 °C4. Egyszerű telepítés nélkül, néhány perc alatt minden további eszközök. A megengedett sebesség 40 km /h.Nem fék, vagy fordulj élesen. A telepítés befejezése után is ajánlott vezetni 20 - 30 méter, abba az ellenőrzés, valamint biztosítja a szoros kapcsolatot a hólánc, majd a gumik. Alkalmas hó, jegesedés, sáros utakon.Minden termék ellenőrzött szállítás előtt, kérem, nyugodjanak meg kell vásárolni.Ha megjelenik a hibás terméket vagy karcos termékek, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Majd cserélje ki egy új, vagy visszatérítést.Kérem, nyugodjanak meg kell rendelni.Ha jön a tél, hólánc lehetővé teszi, hogy biztonságosan, könnyedén, stílusosan.Hólánc lehet állítani magukról, hogy tökéletesen illeszkedik.Ha a láncok köré a gumik, ha a jármű elindul, a telepítési folyamat befejeződött.Ha a kerék forog, az automatikus központosító, valamint automata láncfeszítő rendszer aktiválódik, a lánc szigorodtak körül a kereket.


Jellemzők

Termékek a kategóriában