Modellező Agyagot Kit - 36 Színek Levegő Száraz Ultra Könnyű Hab Agyag, Biztonságos & Non-Toxikus, Nagy Ajándék Gyerekeknek.

Modellező Agyagot Kit - 36 Színek Levegő Száraz Ultra Könnyű Hab Agyag, Biztonságos & Non-Toxikus, Nagy Ajándék Gyerekeknek.

HUF 2.67

Összeg

Kitűnő agyag művészeti alkotások is ösztönzik a gyerekeket, hogy úgy érzi, a szépség, megértem, hogy a szépség, értékelni a szépséget, kifejezett szépségCsak gyakorlása által a kezét tudnak felvilágosítani a fejében, valamint támogassa a művészet.A tevékenység a kezét, a forrás, a gondolkodás. 36 színek, szuper könnyű, száraz levegő agyag (0.53 oz /színes, 19. 36 x Extra lezárt pp zsák. 3 x Agyag eszközök. 1 x 10 oldal bemutató könyv.Ciara Q levegő száraz agyag nem zsíros, nem crack, vagy elveszti alakját, szárítás után, illetve a glutén-mentes, BPA Mentes, nem tartalmaz Ftalátokat.A mágia az agyag ultra könnyű, nem mérgező.Biztonságos a gyerekek számára, de nyilvánvalóan NEM lehet enni!.A Hab Clay nagyon puha, Könnyen Nyúlik, majd Keverjük el, nem marad meg a kezét, Rendetlen szabad, Természetes száraz amikor alakú, nem igényel sütést.Ciara Q 36 színek modellezés levegőn szárított agyag tökéletes Iszap hozzá ins & Iszap Kellékek.Nem gyerekeknek alatt 3 éves Gyermekek felnőtt felügyelete alatt whlie játszik.Ciara Q Levegő Száraz Agyag Gyerekeknek áll 36 kicsi, élénk színű csomagok a levegő száraz agyag.Szép élénk színek pedig jön a kis csomagokat.Az alakítható, valamint könnyű vele dolgozni.A Modellező agyagot egyszerű forma, kellemes, hogy roll a kezek között.Nem lesz művészet, de akár szórakoztató is lehet állati vagy növényi formák.Kiváló érzékszervi vagy a tanárok. ♦Szuper Modellező Agyagot Szett : 36 Különböző Színek levegő száraz agyag 3 mintázó eszközök, 36 önrögzítő táskák.53 oz minden szín, 750g/26.52 oz összesen ).Gyerekek tartása megszállott a ravaszkodó clay távol elektronika. ♦Biztonságos Anyag : A levegő száraz agyag kit készült, 100% - ig biztonságos, magas minőségű anyag, Nem mérgező, környezetbarát, Szigorúan megfelel az ASTM D-4236, illetve CE (EN-71) szabványoknak. ♦Funkció : A gyerekek iszap agyag egyszerű forma, kanyarban pedig szakaszon.Puha, de nem ragacsos, nem fog elmúlni, A Mágikus agyag levegő csak száraz, nem igényel sütőben sütés, majd le kell zárni. ♦Vicces Ajándékok Gyerekeknek : Szórakozás a gyerekeknek, a könnyű forma, penész, Nagy mind az elméleti, mind otthoni használatra.Javasoljuk, hogy a 3 éves kortól. ♦Tipp : az első, A levegőn szárított agyag egy kis sticky.By dagasztás, a clay válik cég, rugalmas, csak úgy, mint a tésztát.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Alapokat Cserélhető Ragasztó Szalag
  • Új

Alapokat Cserélhető Ragasztó Szalag

HUF 5805.00

Eltávolítható, áthelyezhető öntapadós ragasztó szalag; kétoldalasNagy szilárdságú építési szállít, megbízható, tartós tapadást.Azonnal kötvények fény anyagok, mint a