Kézi Képzés Labdát, Ujj Gyakorlat Labdát, a Tartósság 5db Testépítők a Hegymászók Labdát Szerelmeseinek Zongorista(Piros, 25 Fok)

Kézi Képzés Labdát, Ujj Gyakorlat Labdát, a Tartósság 5db Testépítők a Hegymászók Labdát Szerelmeseinek Zongorista(Piros, 25 Fok)

HUF 5202.00

Összeg

5db masszázs labda elérhetőek, ismerje a különböző igényeket, könnyű, kis méretű, könnyű tárolni, illetve szállítaniEz történt a tartós, kiváló rugalmas anyagból, amely rugalmas, alkalmas minden korosztály számára.Gyakorlat palm izom -, ujj-rugalmasság, aktiválja az ízületek, alkalmas elsődleges erő, képzési, rehabilitációs képzés.Azért, mert a kis méret a kezét gyakorlat labdát, meg lehet végezni a zsebében, azt is venni, hogy öljék meg időben, a vonaton, vagy a kocsiban.Alkalmas az emberek, akik használják a számítógép billentyűzetét, illetve működik az egér hosszú ideig, enyhíti a fáradtság.anyák napi ajándék Szolgáltatás : 1. Ez történt a tartós, kiváló rugalmas anyagból, amely rugalmas, alkalmas minden korosztály számára. Azért, mert a kis méret a kezét gyakorlat labdát, meg lehet végezni a zsebében, azt is venni, hogy öljék meg időben, a vonaton, vagy a kocsiban. Alkalmas az emberek, akik használják a számítógép billentyűzetét, illetve működik az egér hosszú ideig, enyhíti a fáradtság. Gyakorlat palm izom -, ujj-rugalmasság, aktiválja az ízületek, alkalmas elsődleges erő, képzési, rehabilitációs képzés. 5db masszázs labda elérhetőek, ismerje a különböző igényeket, könnyű, kis méretű, könnyű tárolni, illetve szállítani.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Ujjgyakorlat Ball Material : Silicone Size : Kb.1 in Functions : 1. Rehabilitációs tréning2. Gyakorlat seb palm muscles3. Nyomja meg az ujjait, majd aktiválja azt a joints4. Gyakorlat ujját, majd a kar erejét.Hogyan Használjuk : a méret A képzés labda nem nagy, csak tartsd a tenyeredben, tartsa a képzés labdát, majd szorítsa meg erősen, hogy érzi a nyomást a képzés labdát az ujjait.Általában, ha továbbra is tartja, hogy N-szer, azt fogja érezni, zsibbadás, majd a hőt a tenyerét, majd úgy fogja érezni, nagyon kényelmes.Mert ha megnyomod az erő labdát, kemény, rugalmas labda deformálódik, majd kitölti a palm.Mint a palm válik laza szoros, a labda hatékonyan serkenti a fő akupunktúrás pontok a palm, elősegíti a vérkeringést, s elérni a hatást gyakorolja, valamint healths érdekel.Alapvető Gyakorlatok : Tartsa az erősítő edzés labda teljesen a tenyér a tenyér, s tízszer kezét nyújtó gyakorlatokat, az első helyesen cselekszik, ha.


Jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Finger Exercise Ball
Material:
Silicone
Size:
Approx. 53 x 53mm / 2.1 x 2.1in
Functions:
1. Rehabilitation training:
2. Exercise knuckles and palm muscles:
3. Press the fingers and activate the joints:
4. Exercise finger and arm strength.:
How to Use:
The size of the training ball is not large, just hold it in the palm of your hand, hold the training ball and pinch it hard, you can feel the pressure of the training ball on your fingers. Generally, if you keep holding it for N times, you will feel numbness and heat in your palms, and then you will feel very comfortable. Because when you squeeze the force ball hard, the flexible ball deforms and fills the palm. As the palm becomes loose and tight, the ball can effectively stimulate the major acupuncture points of the palm, promote blood circulation, and achieve the effect of exercise and healths care.
Basic Exercises:
Hold the strength training ball completely in the palm of your palm, and do ten times hand stretching exercises, first doing right ha

Termékek a kategóriában

Alatt Asztal Kerékpár Vízzel Súlyok
  • Új

Alatt Asztal Kerékpár Vízzel Súlyok

HUF 4851.00

Személyre SZABOTT ELLENÁLLÁS : A leghatékonyabb képzés erőssége változó között különböző emberekEzért hagyjuk, hogy a saját intenzitással gomb.Állítsa be a mini ciklszob