ZYZMH USB-Elektromos ceruzahegyező Automatikus Sharpeners Office Iskola Egyetlen Lyuk (Szín : Fekete, Méret : Egy Méret)

ZYZMH USB-Elektromos ceruzahegyező Automatikus Sharpeners Office Iskola Egyetlen Lyuk (Szín : Fekete, Méret : Egy Méret)

HUF 3969.00

Összeg

1 Automatikus : az automatikus, mind a gyerekek barátságos.Biztonságos design, így nem fog fájni a gyerekek. Kompatibilis : Ez a termék alkalmas a különböző ceruza átmérők (6,5 mm-8 mm). Könnyű kezelhetőség : Nyomja meg a ceruza le, tartsa nyomva, a hegyező automatikusan működik, 3 5 másodperccel később megjegyezte, tökéletesen. Az elektromos hegyező pengével elég jó, hogy készítsen egy jól kihegyezett pont. Csúszásmentes : 3 csúszásmentes betét, valamint kompakt méretű, így működik folyamatosan. Automatikus : az automatikus, mind a gyerekek barátságos.Biztonságos design, így nem fog fájni a gyerekek. Kompatibilis : Ez a termék alkalmas a különböző ceruza átmérők (6,5 mm-8 mm). Könnyű kezelhetőség : Nyomja meg a ceruza le, tartsa nyomva, a hegyező automatikusan működik, 3 5 másodperccel később megjegyezte, tökéletesen. Az elektromos hegyező pengével elég jó, hogy készítsen egy jól kihegyezett pont. Csúszásmentes : 3 csúszásmentes betét, valamint kompakt méretű, így működik folyamatosan. Automatikus : az automatikus, mind a gyerekek barátságos.Biztonságos design, így nem fog fájni a gyerekek. Kompatibilis : Ez a termék alkalmas a különböző ceruza átmérők (6,5 mm-8 mm). Könnyű kezelhetőség : Nyomja meg a ceruza le, tartsa nyomva, a hegyező automatikusan működik, 3 5 másodperccel később megjegyezte, tökéletesen. Az elektromos hegyező pengével elég jó, hogy készítsen egy jól kihegyezett pont. Csúszásmentes : 3 csúszásmentes betét, valamint kompakt méretű, így működik folyamatosan.Műszaki adatok : a Termék anyaga : ABS műanyag, metal Product méret : 65*73*73mm Cutting átmérő : 6.5-8 mm-es, a diameter Power tápfeszültség : 5 V/ 2 A (2 * AA akkumulátor/ USB-tápellátás) Megjegyzés : Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!Kérem, engedje meg, 1-2 cm mérési eltérés miatt kézi mérés.Mennyiség : 1 DB.


Jellemzők

Termékek a kategóriában