Terminál Busz Sáv, 1 Pár Elosztó Blokk 10 Terminál 48V 150A M6 Stud M4 Csavar Busz Bár az Autó, Hajó (2DB M6 Szegecsekkel, 8DB M4-es Csavar)

Terminál Busz Sáv, 1 Pár Elosztó Blokk 10 Terminál 48V 150A M6 Stud M4 Csavar Busz Bár az Autó, Hajó (2DB M6 Szegecsekkel, 8DB M4-es Csavar)

HUF 3.33

Összeg

Több Csatlakozási Pontok - az Egyes busz bár több M6 csapok, M4 csavarok terminál, sárgaréz lemez nikkel bevonatú, amely alacsony ellenállásAz összejövetel Vezetékek - elosztó terminált használják, hogy összegyűjtse a vezeték gerenda együtt, hogy ésszerűen tárolja a vonalak a kocsiban, majd a hajó.Vezeték Szervezet - a busz sáv, képes bármely telepítés végül szervezni a vezetékek egy tiszta a motorháztető alatt.Kiváló minőségű Anyagból - A fedelét, valamint a bázist készülnek ipari minőségű ABS műanyag, még a legsúlyosabb környezetben, kiváló erőssége, tartóssága.A széles körű Alkalmazás - elosztó blokk busz bár széles körben lehet használni a power rendszerek, mint például az autók, Lakóbusz, hajók, jachtok, stb. Több Csatlakozási Pontok : Minden busz bár több M6 csapok, M4 csavarok terminál, sárgaréz lemez nikkel bevonatú, amely alacsony ellenállás. Az összejövetel Vezetékek : Elektromos elosztó használják, hogy összegyűjtse a vezeték gerenda együtt, hogy ésszerűen tárolja a vonalak a kocsiban, majd a hajó. Vezeték Szervezet : a busz sáv, képes bármely telepítés végül szervezni a vezetékek egy tiszta a motorháztető alatt. Hatály : az Energia-elosztó blokk busz bár széles körben lehet használni a power rendszerek, mint például az autók, Lakóbusz, hajók, jachtok, stb. Tartós Szerkezet : A fedelét, valamint a bázist készülnek ipari minőségű ABS műanyag, még a legsúlyosabb környezetben, kiváló erőssége, tartóssága.Specifikáció : Elem Típus : Bus Bar Material : ABS+Zinc Alloy+Brass Voltage : 300 V AC,48 V DCCurrent : AC-130 A, 150 A DCFunction : gyűjtsd össze a vezeték gerenda együtt, hogy ésszerűen tárolja a vonalak a kocsiban, majd ship Scope Alkalmazása : Használt energia rendszerek, mint például az autók, Lakóbusz, hajók, jachtok, stb.A csomag Lista : 2 x Busz Bar4 x Csavart.


Jellemzők

Item Type:
BusBar
Material:
ABS+ZincAlloy+Brass
Voltage:
300V AC,48V DC
Current:
130A AC, 150A DC
Function:
Gather the wire beam together to reasonably store the lines inside the car and ship
Scope of Application:
Used in power systems such as cars, RVs, ships, yachts, etc.
Package List:
2 x Bus Bar:
4 x Screw:

Termékek a kategóriában

Egyéni Autosound USA-630 Firebird
  • Új

Egyéni Autosound USA-630 Firebird

HUF 2.33

RDS tuner azt mutatja, állomás / dal / művész LCD kijelzőnKözvetlen CD1 az Irányítást.USBPort pendrive, MP3 / WMA Lejátszás.ElektronikTuning, valamint a hangerőszabályzó...