Virág Nyakörv, Díszes Virágos Aranyos Minták Állítható XS Kicsi Közepes Nagy Kutyák Lány Fiú Kiskutya Séta Képzés (Méret L,Pillangó)

Virág Nyakörv, Díszes Virágos Aranyos Minták Állítható XS Kicsi Közepes Nagy Kutyák Lány Fiú Kiskutya Séta Képzés (Méret L,Pillangó)

HUF 1159.20

Összeg

♥ Kutya nyakörvek jönnek a különböző egyedi minták, hogy megfeleljen a kutya személyisége, beleértve a rózsaszín Pillangós,virágos lila,Napraforgó,fehér daisy stb mindkét fiú, lány kutyaAz egyedi tervezésű, hogy a pet kitűnni a tömegből. ♥ Készült, nagy sűrűségű poliészter, amely kölcsönöz alakot, tartósság, hogy a termék.Az erős csatok készülnek környezetbarát műanyag.Készült időjárásálló Cink Ötvözet D-gyűrű hozzá, hogy tartós, nem rozsdásodik.Ezek a nyakörvek könnyen mossa meg tiszta kézzel. ♥ Kényelmes & Könnyen használható, Ez a nagy igénybevételre gallér nem csak alkalmas a kutya napi otthoni használatra, hanem tökéletesen megfelelő a póráz, amikor sétálni a kutyát.Nagyon könnyű, kényelmes használni, függetlenül attól, hogy beltéri vagy kültéri, túrázás vagy a futás. ♥ Kényelmes, Biztonságos, Műanyag kapcsot, a lezárás, illetve Fém D-gyűrűk célja a biztonság fokozása érdekében, amely a biztonságos rögzítési pontot a pórázt.A pánt állítható, hogy maximális kényelmet nyújtanak megbízható alkalmas, állítható mindenféle kutya formák, tökéletes xsmall, kicsi, közepes, nagy kutya. ♥ Fontos, hogy az intézkedés a kutya figyelmesen, hogy válassza ki a megfelelő méretű nyakörv őket.Javasoljuk, mérési két ujjal tér között, a gallér meg a kutya nyakát, hogy megakadályozza őket abban, hogy rágja a gallér. ♥ Kutya nyakörvek jönnek a különböző egyedi minták, hogy megfeleljen a kutya személyisége, beleértve a rózsaszín Pillangós,virágos lila,Napraforgó,fehér daisy stb mindkét fiú, lány kutya.Az egyedi tervezésű, hogy a pet kitűnni a tömegből. ♥ Készült, nagy sűrűségű poliészter, amely kölcsönöz alakot, tartósság, hogy a termék.Az erős csatok készülnek környezetbarát műanyag.Készült időjárásálló Cink Ötvözet D-gyűrű hozzá, hogy tartós, nem rozsdásodik.Ezek a nyakörvek könnyen mossa meg tiszta kézzel. ♥ Kényelmes & Könnyen használható, Ez a nagy igénybevételre gallér nem csak alkalmas a kutya napi otthoni használatra, hanem tökéletesen megfelelő a póráz, amikor sétálni a kutyát.Nagyon könnyű, kényelmes használni, függetlenül attól, hogy beltéri vagy kültéri, túrázás vagy a futás. ♥ Kényelmes, Biztonságos, Műanyag kapcsot, a lezárás, illetve Fém D-gyűrűk célja a biztonság fokozása érdekében, amely a biztonságos rögzítési pontot a pórázt.


Jellemzők

Termékek a kategóriában