Hilitand Levegő a Pneumatikus Henger CDJ2B16 Mini Kettős működésű Egyetlen Rod Stroke, Rozsdamentes Acélból készült Berendezések(CDJ2B16-20B)

Hilitand Levegő a Pneumatikus Henger CDJ2B16 Mini Kettős működésű Egyetlen Rod Stroke, Rozsdamentes Acélból készült Berendezések(CDJ2B16-20B)

HUF 1230.30

Összeg

[Anyag] : A hengeres cső készült nagy pontosságú rozsdamentes acél cső, amely nagy szilárdságú, jó korrózióállóság [Magas airtightness] : A pneumatikus henger behozott tömítő gyűrű, amely magasabb airtightness nem könnyű menekülni. [Termék Leírások] : A maximális üzemi nyomás a henger cső a 0,7 Mpa, a minimális üzemi nyomás 0.06 Mpa, a környezeti hőmérséklet -10~-60, illetve a dugattyú sebessége 50~750 mm/s. 【Különleges kivitelezés】 : A henger elfogadja fejlett technológia, tökéletes kivitelezés, fényes megjelenést, s nem fogja bántani a munka. [Szerkezet] : Az elülső, mind a hátsó takaró, valamint a micro hengerek elfogadja a szegecselt rolling csomagolás szerkezet, amely megbízható kapcsolat jó a tömítés. [Anyag] : A hengeres cső készült nagy pontosságú rozsdamentes acél cső, amely nagy szilárdságú, jó korrózióállóság. [Magas airtightness] : A pneumatikus henger behozott tömítő gyűrű, amely magasabb airtightness nem könnyű menekülni. [Termék Leírások] : A maximális üzemi nyomás a henger cső a 0,7 Mpa, a minimális üzemi nyomás 0.06 Mpa, a környezeti hőmérséklet -10~-60, illetve a dugattyú sebessége 50~750 mm/s. 【Különleges kivitelezés】 : A henger elfogadja fejlett technológia, tökéletes kivitelezés, fényes megjelenést, s nem fogja bántani a munka. [Szerkezet] : Az elülső, mind a hátsó takaró, valamint a micro hengerek elfogadja a szegecselt rolling csomagolás szerkezet, amely megbízható kapcsolat jó a tömítés.Szolgáltatás : 1. A levegő hengeres cső készült highaccuracy rozsdamentes acél csövek, amelyek nagy szilárdságú, jó korrózióállóság. Ez a levegő a pneumatikus henger egy importált tömítő kör, amely több légmentes nem könnyű menekülni. Az első, mind a hátsó takaró, valamint a mini levegő palack testet fogadjon el egy szegecselt rolling csomag szerkezet, amely megbízható kapcsolat jó a tömítés. Szakmai gyártás biztosítja, hogy a magasabb minőségű termékek, akkor vedd meg könnyedén. Ez a henger elfogadja fejlett technológia, szép kivitelezés, hogy egy fényes megjelenés, valamint nem árt a munka.Specifikáció : Elem Típus : Levegő A Pneumatikus Henger Furat : Kb.6 a Henger Löket : Kb.8 a, 25mm / 1in 30mm / 1.2 használt Folyadék : Levegő Cselekvési Mód : Kettős Hatású Maximális üzemi Nyomás : 0.7 Mpa Minimális üzemi Nyomás : 0.


Jellemzők

Item Type:
Pneumatic Air Cylinder 
Bore:
Approx. 16mm / 0.6in
Cylinder Stroke:
Approx.10mm / 0.4in15mm / 0.6in
20mm / 0.8in:
25mm / 1in:
30mm / 1.2in:
Use Fluid:
Air
Action Mode:
Dual Acting
Maximum Working Pressure:
0.7Mpa
Minimum Working Pressure:
0.06Mpa
Environment and Fluid Temperature:
-10~-60
Piston Speed:
50~750mm/s
Buffer:
Rubber Buffer
Travel Tolerance:
Approx. 0 ~ 1.0mm / 0 ~ 0.04in
Give Oil:
No Need
Port Size:
M5 x 0.8
Package List:
1 x Cylinder:
Note:
If you need to oil, please use for turbine No. 1 oil:

Termékek a kategóriában

Standard Lila Végtelen Roundsling
  • Új

Standard Lila Végtelen Roundsling

HUF 8622.00

Színkódolt a könnyebb azonosításhozEgyedileg sorszámozott a nyomon követhetőséget.Twin Tag RTS Redundáns Jelölési Rendszer.Gyártott Könnyű, Nagy Szilárdságú Tömeges Poli�

Simian GT Zöld Végtelen Roundsling
  • Új

Simian GT Zöld Végtelen Roundsling

HUF 3090.60

Superior kopásálló külső borító 4 Pont Azonosító.Egyedileg sorszámozott a nyomon követhetőséget.Twin Tag RTS Redundáns Jelölési Rendszer.Legmagasabb Kapacitás értékelés