PVC karácsonyfa Kék karácsonyfa 6ft Mesterséges Ceruza karácsonyfa Haza Karácsonyi Dekoráció Fa (Szín : Kék, Méret : 8ft)

PVC karácsonyfa Kék karácsonyfa 6ft Mesterséges Ceruza karácsonyfa Haza Karácsonyi Dekoráció Fa (Szín : Kék, Méret : 8ft)

HUF 3.00

Összeg

【Tökéletes Dekoráció】Ez a mesterséges karácsonyfa áll rendelkezésre a különböző méretű, alkalmas a karácsony, Karácsony, Hálaadás, Fekete pénteken újévi ajándékok; el lehet helyezni, a ház előtt, a táj gyönyörű, díszített, az úton, az emberek, mint az, hogy blokkolja a karácsonyfa ! 【Könnyű mérkőzés】tudod, Hogy néhány játékos, aranyos Karácsonyi díszek a karácsonyfára, várj egy csomó meleg fehér LED, hozd ünnepi fények, a haza; tedd Mikulás, karácsonyfa mellé őket, majd tedd őket Emelkedik fel, mint egy ajándék, a gyerekek imádni fogják ezt a dekor, valamint örömet mindenkinek!. 【Tartós】Biztosítja, hogy az ágak, tippek tűz ellenálló, erős ahhoz, hogy tartsa kiegészítő dekorációk.Minőségi anyagok, illetve a stabil konstrukció biztosítja, akkor a múlt minden télen hosszabb ideig. 【Teljes, természetes】PET fenyő a tű az anyag nem könnyen lehet lapos, vagy deformálódott; a fa alakja egyenes, sűrű, utánozza a fenyő a tű anyag, a szimuláció hatása az egész termék jó; a fém vas láb stabilabb; a vas csövek vannak megvastagodott festett, de a láda nem fog a rozsda. 【Egyszerű Telepítés】Válassza ki a legnépszerűbb kötegelő design, könnyen összeszerelhető, minden ág aktív slot; ez csak néhány percet vesz igénybe kell telepíteni, illetve ne szerelje szét, de disassembles a darab csuklós könnyű tárolás. 【Tökéletes Dekoráció】Ez a mesterséges karácsonyfa áll rendelkezésre a különböző méretű, alkalmas a karácsony, Karácsony, Hálaadás, Fekete pénteken újévi ajándékok; el lehet helyezni, a ház előtt, a táj gyönyörű, díszített, az úton, az emberek, mint az, hogy blokkolja a karácsonyfa !. 【Könnyű mérkőzés】tudod, Hogy néhány játékos, aranyos Karácsonyi díszek a karácsonyfára, várj egy csomó meleg fehér LED, hozd ünnepi fények, a haza; tedd Mikulás, karácsonyfa mellé őket, majd tedd őket Emelkedik fel, mint egy ajándék, a gyerekek imádni fogják ezt a dekor, valamint örömet mindenkinek!. 【Tartós】Biztosítja, hogy az ágak, tippek tűz ellenálló, erős ahhoz, hogy tartsa kiegészítő dekorációk.Minőségi anyagok, illetve a stabil konstrukció biztosítja, akkor a múlt minden télen hosszabb ideig. 【Teljes, természetes】PET fenyő a tű az anyag nem könnyen lehet lapos, vagy deformálódott; a fa alakja egyenes, sűrű, utánozza a fenyő a tű anyag, a szimuláció hatása az egész termék jó; a fém vas láb stabilabb; a vas csövek vannak megvastagodott festett, de a láda nem fog a rozsda.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Grunwerg Diótörő Készlet, Ezüst
  • Új

Grunwerg Diótörő Készlet, Ezüst

HUF 1.33

Deluxe diótörő funkciók 3 jaws feltörni a különböző dió, különböző méretű, beleértve a mandulát, mogyorót, diót, meg a mogyorótTartalmaz – diótörő, majd a bambusz t