FEER Digitális Biztonsági Széf, Szekrény, Fali Széf Zár Pénzt a Páncélszekrényt a Szám Gombok segítségével Sürgősségi Zár (Szín : Szürke)

FEER Digitális Biztonsági Széf, Szekrény, Fali Széf Zár Pénzt a Páncélszekrényt a Szám Gombok segítségével Sürgősségi Zár (Szín : Szürke)

HUF 17910.00

Összeg

Tartós, biztonságos - A biztonságos készült alacsony széntartalmú ötvözött acél, ötvözött megvastagodott ajtó panel, integrált vágási sík ajtó micro vágott, tömör 3 reteszelő zár csavar, tűzálló, valamint anti-fúrás, biztonsági anti-theftZavarba design - Dupla tárhelyet, partíciókat lehet távolítani, ésszerű tárhelyet a dobozban, könnyen tárolható, nagy elemek.Digitális jelszavak +tartalék kulcs kinyit - könnyen bemeneti jelszavak, majd forgassa el a gombot a biztonsági doboz közvetlenül, illetve nem kell kulcs.Vagy lehet feloldani a biztonsági doboz a vészhelyzeti tartalék kulcs, ha elfelejti a jelszavát, vagy az akkumulátor halott.Biztonsági panel - 304 rozsdamentes acél mechanikus panel -, fém-kombinációs zár, anti-rozsda anti-ütközés, valamint anti-zúzta zár mag, mechanikus jelszó oldali kerék, biztonságos, tartós.Hatálya - Lehet telepíteni a falak vagy szekrények, alkalmas irodai használatra, használt laptop biztonságos, ékszerek, biztonságos, jogi iratok, útlevél, pénz meg a drága ereklye, stb.Termék Neve : Elektronikus safe Safe típus : Elektronikus safe Door stílus : egyetlen door Applicable helyszín : otthon, hotel, vendéglátás, iroda accounting Outer doboz méret : 35 x 25 x 25cm Box acéllemez vastagság : 2mm Type a biztonságos : safe Method : password Material : alacsony szén-dioxid-nagy sűrűségű alufelni steel Lock csavar : 24mm bolden lock Packing alkatrészek : 1. 2 x sürgősségi kulcs3. 1 x Csomag rögzítő csavarok biztosítása a biztonságos falra, vagy floor4. 1 x Felhasználói kézikönyv / beszerelési utasítások★ Tippek : 1. Kérem, ne tegye a kulcsot a biztonságos, hogy megelőzzem. Válassza ki a megfelelő jelszót, ha a jelszó beállítása, ami kényelmes a használata, valamint megakadályozza, hogy a felejtés.Megjegyzés : A tartalék kulcs csak akkor használható, ha elfelejti a jelszót, vagy alacsony akkumulátor.★ Telepítési módszer : 1. Először is, a fúrót, hogy 2 szerelési lyukak a falon. Helyezze be a terjeszkedés csavart, majd rögzítse a safe Cabinet biztonságos.


Jellemzők

Termékek a kategóriában