Walfront LED Teszter Stabilizáló Vizsgálati Eszköz Dióda LCD Háttérvilágítás Jelenlegi Automatikus Beállítása (85265V) a LED Világítás

Walfront LED Teszter Stabilizáló Vizsgálati Eszköz Dióda LCD Háttérvilágítás Jelenlegi Automatikus Beállítása (85265V) a LED Világítás

HUF 1.33

Összeg

Nagy Teljesítmény : Nagy fényerejű LED-teszter lehet próbálni bármilyen méretű LED nélkül szétszerelése a képernyőn, könnyen megítélni, hogy a LED-es háttérvilágítás jó vagy rosszHárom Fő funkciója van : a teszt a ellenállni feszültség értéke a kondenzátor, a teszt a feszültség értéke a feszültség stabilizáló dióda teszt a feszültség értéke a fény gyöngy fény testület, oly módon, hogy meghatározza a minőséget.Egyszerű Művelet, Könnyen kezelhető : ne égj a fény, nem értem, elektromos sokkoló, alkalmas bármilyen méretű LED TV háttérvilágítás felismerés, karbantartás.Termék Rövid : nem rendelet, nem elektromos sokkoló, nem égő, gyöngyök, nem kirívó, amely automatikusan beállítja az aktuális feszültség.Széles körben Alkalmazás : LED teszter lehet mérni a feszültség értéke gyöngyök fény, fény, bár, fényeket, feszültség stabilizáló dióda, stb.Nagy Teljesítmény : Nagy fényerejű LED-teszter lehet próbálni bármilyen méretű LED nélkül szétszerelése a képernyőn, könnyen megítélni, hogy a LED-es háttérvilágítás jó vagy rossz.Három Fő funkciója van : a teszt a ellenállni feszültség értéke a kondenzátor, a teszt a feszültség értéke a feszültség stabilizáló dióda teszt a feszültség értéke a fény gyöngy fény testület, oly módon, hogy meghatározza a minőséget.Egyszerű Művelet, Könnyen kezelhető : ne égj a fény, nem értem, elektromos sokkoló, alkalmas bármilyen méretű LED TV háttérvilágítás felismerés, karbantartás.Termék Rövid : nem rendelet, nem elektromos sokkoló, nem égő, gyöngyök, nem kirívó, amely automatikusan beállítja az aktuális feszültség.Széles körben Alkalmazás : LED teszter lehet mérni a feszültség értéke gyöngyök fény, fény, bár, fényeket, feszültség stabilizáló dióda, stb.Specifikáció : Elem Típus : LED tester Product Modell : LED 2c tester Product Tulajdonságok : Hordozható LED tábla érzékelő (nem rendelet, nem elektromos sokkoló, nem égő, gyöngyök, nem kirívó).Automatikusan beállítja az aktuális feszültség.Termék Leírás : LED teszter, LED háttérvilágítás tester Input Feszültség : 85-265 V AC (nemzetközi) Kimeneti Feszültség : 0-320 VWith Három Fő funkciója van : 1. teszt a ellenállni feszültség capacitor2. teszt a feszültség stabilizáló értéke a feszültség stabilizáló diode3. A feszültség értéke a fény gyöngy fény fórumon lehet megvizsgálni a fény minősége gyöngy.


Jellemzők

Item Type:
LED tester
Product Model:
LED 2c tester
Product Features:
Portable LED light board detector (no regulation, no electric shocking, no burning beads, no glaring). Automatically adjust current and voltage.
Product Description:
LED tester, LED backlight tester
Input Voltage:
85-265V AC (international)
Output Voltage:
0-320V
With Three Major Functions:
1. test the withstand voltage of capacitor:
2. test the voltage stabilizing value of the voltage stabilizing diode:
3. The voltage value of the light bead light board can be tested to determine the quality of the light bead.:
Product Use:
Measure the voltage value of light beads, light bar, light board, voltage stabilizing diode and so on.:
The Advantages:
1. All LED backlights light up easily without power limitation.:
2. When a single light bead is not sure about the positive and negative poles and is afraid of burning the light, random testing with low current and low voltage will not burn the light.:
3. The test data is accurate, and the voltage value is the most important data to judge the quality of the LED.:
4. Safe and reliable output current of 1mA, output voltage of 0-21V. Low current and low voltage can also be used to test the voltage value of components below 21V.:
What's in the box?:
1 x English User Manual:
1 x Power Cord:
2 x LED Tester Pen:
1 x Main Screen:

Termékek a kategóriában