2DB Szilikon Test Mosó, Puha Szilikon Test Tisztító Kefe Zuhany Mosó a Tápláló Tisztítás & Hámlasztó, Ergonómikus Nem-Csúszásmentes Fogantyú(Fekete-Szürke)

2DB Szilikon Test Mosó, Puha Szilikon Test Tisztító Kefe Zuhany Mosó a Tápláló Tisztítás & Hámlasztó, Ergonómikus Nem-Csúszásmentes Fogantyú(Fekete-Szürke)

HUF 1.67

Összeg

【Biztonságos, Puha Anyag】 : A Test Mosó Puha Szilikon, Illetve Nem Tartalmaznak Biszfenol A A Szőrt Puha, Rugalmas, Alkalmas Az Érzékeny Bőr, Fejbőr.A Szilikon Sörték Puha, Rugalmas, Segíteni A Könnyű Hab, Mély Tisztítás.Ők Elég Erősek Ahhoz, Hogy Megfeleljen Az Igényeinek Hámlás, Majd Puha Ahhoz, Hogy Érdekel A Bőrt. 【Széles Körben Használt Forgatókönyvek】 : Szilikon Mosó Egy Multifunkcionális Szilikon Ecsettel Lehet, Hogy Egy Zuhany Ecset, Az Ecset, Vagy A Masszázs Ecset.Akkor Használja Ezt A Kefét, Hogy A Masszázs A Test, Vagy A Fejbőr, Elősegíti A Vérkeringést, Illetve Terjesztése Zsír Lerakódása.Ha Kell, Akkor Is Használhatja, Hogy Fürdeni A Háziállatokat Is Használni, Mint A Mosogatógép A Konyhában. 【Ergonomikus Kialakítás】 : A Zuhany alatt Mosd a Tested Könnyű Fogást, A Vissza Fogad el, Egyenetlen, Csúszásmentes Szerkezet, Tökéletesen Illik A tenyere, nem kell Aggódni, ahogy Csúszik Le Során A mosási Folyamat során.Az Ergonomikus, Csúszásmentes Markolat Kényelmesebb Fogást, A Könnyed Dörzsölni. 【Könnyű Tárolás】 : Hámlasztó Test Mosó Egy Kényelmes Lyuk A Fogantyút, Így Tedd El, Majd Szárítsa Meg.Kicsi, Könnyű, Párosított-Val Egy Zárt Tároló Táska, Meg Lehet Végezni Magával, Mikor Utazik.A Nem Nedvszívó Anyag, Könnyen Tisztítható, Gyorsan Szárad, Kevesebb, Baktériumok, Pedig Higiénikusabb. 【Alkalmas Minden Bőrtípusra】 A Bőr-Barát Szilikon Anyag Lehetővé Teszi, Hogy Ez A Zuhany Test Mosó, Hogy Illeszkedjen Minden Bőrtípusra, Nem Számít, Hogy Te Zsíros, Száraz, Normál, Vegyes, Vagy Érzékeny Bőrtípusra.Ez Finoman A Bőrt, NEM Okoz Irritációt Vagy Bőrpír, Több Tartós, Higiénikus, Mint Egy Szivacs, S NEM Érzem, hogy Kapar. 【Biztonságos, Puha Anyag】 : A Test Mosó Puha Szilikon, Illetve Nem Tartalmaznak Biszfenol A. A Szőrt Puha, Rugalmas, Alkalmas Az Érzékeny Bőr, Fejbőr.A Szilikon Sörték Puha, Rugalmas, Segíteni A Könnyű Hab, Mély Tisztítás.Ők Elég Erősek Ahhoz, Hogy Megfeleljen Az Igényeinek Hámlás, Majd Puha Ahhoz, Hogy Érdekel A Bőrt. 【Széles Körben Használt Forgatókönyvek】 : Szilikon Mosó Egy Multifunkcionális Szilikon Ecsettel Lehet, Hogy Egy Zuhany Ecset, Az Ecset, Vagy A Masszázs Ecset.Akkor Használja Ezt A Kefét, Hogy A Masszázs A Test, Vagy A Fejbőr, Elősegíti A Vérkeringést, Illetve Terjesztése Zsír Lerakódása.Ha Kell, Akkor Is Használhatja, Hogy Fürdeni A Háziállatokat Is Használni, Mint A Mosogatógép A Konyhában.


Jellemzők

Termékek a kategóriában