Linkbro Eső Köpeny Felnőttek Számára, Hordozható EVA Esőkabát, Divat Esőkabát,Újrafelhasználható, motorháztető, Uniszex.

Linkbro Eső Köpeny Felnőttek Számára, Hordozható EVA Esőkabát, Divat Esőkabát,Újrafelhasználható, motorháztető, Uniszex.

HUF 1079.10

Összeg

EVACsak A Kézi Mosogatás. 【A környezetvédelem, illetve a divat】 : A esőkabát úgy terveztük felnőttek számára, illetve a tinik a férfiak, mind a nők.Ez a 100% - os a fejlett EVA.Ez egy környezetbarát anyag, divatos design, lélegző, vízálló felnőtt esőkabát kabát. 【Bármikor elérhető】 van : írd be a hátizsák, táska, vagy kocsit.Mikor hasznos a vészhelyzet, akkor megköszöni.Nagyon alkalmas Disneyland, koncertek, túrázás, horgászat, sport események, vagy bármely szabadtéri tevékenységek, mint te. 【A vastagsága sokkal több, mint más termékek】: a vastagsága 0.15 mm, ami közel 50% - kal vastagabb, mint a legtöbb más anyagok (0.A sürgősségi esőkabát célja a magas minőségű snap kötőelem, ami biztonságos, kényelmes, könnyű viselet, majd vegye le. 【Újrafelhasználása】:eltér a hagyományos eldobható esőkabátok, ez biztosítja a biztonságos használat, megakadályozza a hirtelen eső, gyorsan szárad, majd újra fel lehet használni.Tartós, szakítószilárdságú, ránc mentes.Kis méret lehet hajtani, majd tegye a kézitáska/ház/iroda vagy kocsiban használható esős napon. [Integritás] : akkor kap két fekete esőkabát legalább 0,15 mm (több, mint a legtöbb termék a piacon).Ha vannak minőségi problémák vagy a nem megfelelő termékek, akkor vissza visszatéríti őket bármikor.Ha vannak más problémáink is, akkor forduljon hozzám bármikor annak érdekében, hogy a probléma megoldódott.Csak A Kézi Mosogatás. 【A környezetvédelem, illetve a divat】 : A esőkabát úgy terveztük felnőttek számára, illetve a tinik a férfiak, mind a nők.Ez a 100% - os a fejlett EVA.Ez egy környezetbarát anyag, divatos design, lélegző, vízálló felnőtt esőkabát kabát. 【Bármikor elérhető】 van : írd be a hátizsák, táska, vagy kocsit.Mikor hasznos a vészhelyzet, akkor megköszöni.Nagyon alkalmas Disneyland, koncertek, túrázás, horgászat, sport események, vagy bármely szabadtéri tevékenységek, mint te. 【A vastagsága sokkal több, mint más termékek】: a vastagsága 0.15 mm, ami közel 50% - kal vastagabb, mint a legtöbb más anyagok (0.A sürgősségi esőkabát célja a magas minőségű snap kötőelem, ami biztonságos, kényelmes, könnyű viselet, majd vegye le. 【Újrafelhasználása】:eltér a hagyományos eldobható esőkabátok, ez biztosítja a biztonságos használat, megakadályozza a hirtelen eső, gyorsan szárad, majd újra fel lehet használni.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Nagy Ágnes Rapide SL Párna, Narancs
  • Új

Nagy Ágnes Rapide SL Párna, Narancs

HUF 4495.50

A Rapide SL Párna készült édes álmok az ösvényenIdeális, utazás, kemping, hátizsákkal, vagy hogy is hívják.Az Anya a Comfort – Négyway stretch nylon softtouch biztosít kény