MMyydds 130cm Hossza Állítható, Nagy Kutya, Kisállat Póráz Dupla Színű Nyakörv, Közepes, Nagy Kutya, Kisállat hitel (Szín : Kávé Méret :

MMyydds 130cm Hossza Állítható, Nagy Kutya, Kisállat Póráz Dupla Színű Nyakörv, Közepes, Nagy Kutya, Kisállat hitel (Szín : Kávé Méret :

HUF 3979.80

Összeg

A kutya élvezze a napi séták ezzel a kényelmes, kutya hámVédi a kutya bőrét.Lélegző mesh tartja a kutyát király alatt szabadtéri tevékenységekhez.Szuper fényes fényvisszaverő szalag biztosítja a biztonságos gyalogos éjjel-nappal. *** Tartós kutya póráz készült, nylon anyag, környezetbarát. ***Tavaszi design, anti-húzd meg, alkalmas közepes vagy nagy kutyák. *** Fényvisszaverő póráz az éjszakai séták a kutyája. ***Kényelmes fogantyúk, kényelmes bélés védi a kezet erős húz.A kutya élvezze a napi séták ezzel a kényelmes, kutya hám.Védi a kutya bőrét.Lélegző mesh tartja a kutyát király alatt szabadtéri tevékenységekhez.Szuper fényes fényvisszaverő szalag biztosítja a biztonságos gyalogos éjjel-nappal. *** Tartós kutya póráz készült, nylon anyag, környezetbarát. ***Tavaszi design, anti-húzd meg, alkalmas közepes vagy nagy kutyák. *** Fényvisszaverő póráz az éjszakai séták a kutyája. ***Kényelmes fogantyúk, kényelmes bélés védi a kezet erős húz.Szín : különböző, mint showndiameter.Átmérője 1,5 cm-es 2.0 cm Length : 130cm Features : Gyors Release Features : Adjustable We nyújt az ügyfelek egy jó vásárlási élmény, magas minőségű termékek.Ha bármilyen kérdése van a mellény kutya hám, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, meg fogjuk oldani, hogy 24 órán belül.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Weaver Bőr Savannah Kutya Nyakörv
  • Új

Weaver Bőr Savannah Kutya Nyakörv

HUF 0.67

Gazdag barna prémium angol kantár bőrDivatElőre stílOlajjal dörzsölte hardver.Olyan egyedi, mint a névrokona város, gazdag a barna a prémium angol kantár bőr nyakörv van egy vin