Franco Barbie Ágynemű Szuper Puha Paplan, valamint Lapon Állítsa be a Színlelt, 5 Darab Kétágyas Méret, (Hivatalos Barbie Termék)

Franco Barbie Ágynemű Szuper Puha Paplan, valamint Lapon Állítsa be a Színlelt, 5 Darab Kétágyas Méret, (Hivatalos Barbie Termék)

HUF 1.00

Összeg

100% Műszál 5 DARAB KÉTÁGYAS MÉRET TELJES ÁGYNEMŰ SZETT TARTALMAZ : 1 lepedő 39" (W) x 75" (L), mely a mély zsebek, illik 10-12" vastag matrac. 1 lapos lapos 66" (W) x 96" (L). 1 standard párnahuzat 20" x 30". 1 párnahuzatot 26" x 20". 1 megfordítható vigasztaló 64" (W) x 86" (L).Úgy tervezték, hogy illeszkedjen egy standard szoba két külön ággyal. 7 DARAB TELJES MÉRETŰ KOMPLETT ÁGYNEMŰ SZETT TARTALMAZ : 1 lepedő 54" (W) x 75" (L), mely a mély zsebek, illik 10-12" vastag matrac. 1 lapos lapos 81" (W) x 96". (L) 2 normál párna esetben 20" x 30". 2 párna shams 26" x 20". 1 megfordítható vigasztaló 76" (W) x 86" (L).Úgy tervezték, hogy illeszkedjen egy szabványos, teljes méretű ággyal.SZUPER LÁGY, KÖNNYEN kezelhető GYERMEK ÁGY EGY ZSÁKBA Kialakított kényelmes, a mikroszálas anyag szuper puha, hosszú élettartamú, miközben a gyerekek meleg, hangulatos minden este, vagy míg a kemping.Ez a kiváló minőségű ágy szett tartós választás az biztos, hogy lett egy kedvenc.Tudsz dobni az ágynemű paplan, valamint a mosógéped, nem kell aggódni a színes témájú mintát, majd rajzfilm karakter gyengült.Az anyag ránc-rezisztens, hogy ez egy nagyszerű választás minden gyermek hálószoba vagy óvodában, mint otthon dekor tartozék.KÉT TERVEZ EGY VIGASZTALÓ : Csak, mint a hangulat, ez a vigasztaló idővel változhat.Lógni a stílusos lányok Barbie egy világos rózsaszín háttér az egyik oldalon.Amikor ez az idő a változásra, forgasd át, hogy felfedje az új all-át Barbie logó nyomtatás ellen egy sötétebb rózsaszín háttér.BARBIE DESIGN : Hozza a barátságos, fun a Mattel Barbie, hogy lefekvés ez aranyos, színes "Saját Maga Egyedi" témájú ágynemű csomag.Barbie rajongók szeretni fogják ölelkezés felfelé lóg ki a színes leadott Barbie karakterek, valamint a klasszikus Barbie logó.Barbie rajongók imádni fogják lóg ki a stílusos szereplők ezen aranyos, színes Barbie-témájú ágyneműgarnitúra.Mely sok különböző stílusok Barbie egy elegáns rózsaszín háttér, ez meg biztos, hogy a hit a rajongók minden korosztály számára.A kiváló minőségű mikroszálas készlet tartalmaz egy paplan, lepedő, lapos lepedő, párnahuzat(ok), párnahuzatot(ok).A szórakoztató sokoldalú, a könnyebb oldalon a reverzibilis vigasztaló funkciók képek stílusos Barbie baba karakterek, míg a fordított funkciók egy Barbie logó sziluett nyomtatás bukkan ellen egy sötétebb árnyalatú rózsaszín.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Pendleton Tűz Legenda Takaró
  • Új

Pendleton Tűz Legenda Takaró

HUF 26910.00

GyapjúbólTextúra : Unnapped; whipstitch berendezés.Méret : 64" x 80" (163 x 203cm).Anyaga : Tiszta szűz gyapjú / pamut.Szőtt szövet az Amerikai mills.Csak tisztítható!Made In USA.