Jkhome Az Ajtó Felett Lógó cipőrendszerező Rack Jogosultja Haza Nem szőtt Átlátszó Tároló Táska 24 Zseb 3 Horgok (Rózsaszín)

Jkhome Az Ajtó Felett Lógó cipőrendszerező Rack Jogosultja Haza Nem szőtt Átlátszó Tároló Táska 24 Zseb 3 Horgok (Rózsaszín)

HUF 1259.10

Összeg

【MÉRETEK】 17 【GYÖNYÖRŰ, GYAKORLATI】 24 Kristálytiszta cipő Tároló Táska a felett-a-ajtós cipősszekrény.Az épített erős, tartós, kérdezősködjetek, valamint védi a cipő, vagy tételeket a por, meg a kárt. 【KÖNNYEN ÖSSZESZERELHETŐ】Lóg standard ajtó, vagy a szekrényben rod, nincs hardver szükséges.Ez egyszerű, nem szükséges eszközök cipősszekrény jól néz ki A tanulmány a szobában, mint egy ceruza, ecset, eszköz, papíráru; A fürdőszobában, mint a nagy vagy kis üveg tisztítószerek, zuhanyzó kap.Ez alkalmas a konyhában is.Hogy több helyet otthonában ezzel a csodálatos szervező.A cipősszekrény egy tökéletes kis tér megoldás apartmanok, valamint kollégiumi. 【TÖKÉLETES AJÁNDÉK】ajándékot Ad magad, vagy egy különleges valaki egy születésnapot, évfordulót, házavató, érettségi, vagy a Karácsony. 2 év garancia plusz élettartam-garancia, illetve Mögött egy 100% - os Nem-Szóváltás Pénz visszafizetési Garancia. 【GYÖNYÖRŰ, GYAKORLATI】 24 Kristálytiszta cipő Tároló Táska a felett-a-ajtós cipősszekrény.Az épített erős, tartós, kérdezősködjetek, valamint védi a cipő, vagy tételeket a por, meg a kárt. 【KÖNNYEN ÖSSZESZERELHETŐ】Lóg standard ajtó, vagy a szekrényben rod, nincs hardver szükséges.Ez egyszerű, nem szükséges eszközök cipősszekrény jól néz ki A tanulmány a szobában, mint egy ceruza, ecset, eszköz, papíráru; A fürdőszobában, mint a nagy vagy kis üveg tisztítószerek, zuhanyzó kap.Ez alkalmas a konyhában is.Hogy több helyet otthonában ezzel a csodálatos szervező.A cipősszekrény egy tökéletes kis tér megoldás apartmanok, valamint kollégiumi. 【TÖKÉLETES AJÁNDÉK】ajándékot Ad magad, vagy egy különleges valaki egy születésnapot, évfordulót, házavató, érettségi, vagy a Karácsony. 2 év garancia plusz élettartam-garancia, illetve Mögött egy 100% - os Nem-Szóváltás Pénz visszafizetési Garancia.Műszaki adatok : Anyaga : Nem Szőtt Szövet +MŰANYAG Szín : Fehér/Rózsaszín/Kék/Zöld/Lila/Türkiz Mennyiség : Készlet 1 Nettó Súly : 0.25 kg Méret : 45*151cm/17.) Csomag Tartalmazza : 1 x Lógó Tároló Táska 3pcs horgok megjegyzés : 1.Mivel a fény, a képernyő különbség,az elem színe kissé eltérhetnek a kép.Kérem, engedje meg, 1-3cm különbségek miatt kézi mérés.100% - os Elégedettségi Garancia : kínálunk egy 2 év garancia plusz élettartam-garancia, hogy boldog, elégedett a termékkel.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Henny Penny 36404, Drót-Gm 8 Fej
  • Új

Henny Penny 36404, Drót-Gm 8 Fej

HUF 7784.10

A Termék Típusa : Gyorséttermi KínálatElem Csomag Méretek : 40 Elem Csomag Súlya : 1.Származási Ország : Egyesült Államok.A Termék Típusa : Gyorséttermi Kínálat.Elem Csomag

ClosetMaid Szövet Fiók
  • Új

ClosetMaid Szövet Fiók

HUF 1089.00

Szövet Fiókos tároló rendszerek használata hálószoba, konyha, családi szobák, mosoda, otthon, iroda, garázs – ahol az embereknek meg kell tárolni, majd szervezni a dolgokatCubei