GPPZM Rozsdamentes Acél Ebéd Üveg, Ezüst,Szigetelt Bento Box/Tárolóedény Szigetelt Ebéd Bag | Tartós, Kilincs, Fedél | Felnőtt (Szín : Egy)

GPPZM Rozsdamentes Acél Ebéd Üveg, Ezüst,Szigetelt Bento Box/Tárolóedény Szigetelt Ebéd Bag | Tartós, Kilincs, Fedél | Felnőtt (Szín : Egy)

HUF 2.33

Összeg

★Szigetelt Ebédet Nem mérgező, munkavédelemÍves fogantyú, nagyon kényelmes szállítására. ( Lehet, hogy nem melegíteni a mikróban. ★Nagy Kapacitású Ebédet : tudod, Hogy több étel vagy snack. ★Uzsonnás Doboz Anyaga : Készült élelmiszer-minőségű anyagok, magas minőségű rozsdamentes acél. ★Szivárgásmentes Ebédet : a fedelet, A kiterjesztett rögzítő design, zárja be a fedelet, majd a dobozt szorosan. ★Réteg design külön ki az élelmiszerek között a különböző rétegek.0 L Szín : Black Specifications : Szigetelt Ebédet Nem mérgező, munkavédelem.Íves fogantyú, nagyon kényelmes szállítására. ( Lehet, hogy nem melegíteni a mikróban. ) Nagy Kapacitású Ebédet : tudod, Hogy több étel vagy snack.Uzsonnás Doboz Anyaga : Készült élelmiszer-minőségű anyagok, magas minőségű rozsdamentes acél.Szivárgásmentes Ebédet : a fedelet, A kiterjesztett rögzítő design, zárja be a fedelet, majd a dobozt szorosan.Réteg design külön ki az élelmiszerek között a különböző rétegek.Elem Neve : Szigetelt Ebéd Box Material : Rozsdamentes Steel Capacity : 1.0 L (Három rétegű) (Opcionális) Tulajdonságok : Hordozható, Zárt, Nagy Kapacitású, többrétegű, Íves Handle Size : 1.) Alkalmas szabadtéri tevékenységek, piknikek, hogy az iskola vagy a munka, stb.Téma : szivárgásmentes, szigetelt, hordozható, fedővel.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Sör (A GAMAGO)
  • Új

Sör (A GAMAGO)

HUF 989.10

Sör Ital MarkerekTartsd szemmel az italt!.Készlet 6 vibrantly színes sört markerek.Mosogatógép biztonságos, BPAmentes.Hirtelen a világ, szép, szép, nem gondolod?Győződjön meg ar