Akasztó, Holder Anti Elveszett Aranyos Kis Pöttyös Anyagból Hajtű Típusú Védelem a Sport Beach Kertészet

Akasztó, Holder Anti Elveszett Aranyos Kis Pöttyös Anyagból Hajtű Típusú Védelem a Sport Beach Kertészet

HUF 621.90

Összeg

Anyag : A kábel készült szövet, illetve nem könnyen meglazult, vagy lazítaniVédelem : A klip hatékonyan védi az a veszteség, így teljes mértékben élvezheti a tevékenységek.Alkalmazható Helyzetekben : Munka, strand, kertészet, sport, utazás.Alkalmazandó hallókészülékek minden méretben.Erős : Ez a klip könnyen rögzített a ruhája, vagy a haj, biztosítva, hogy a hallókészülék nem vész el, még akkor is, ha leesik.Rugalmasság : Ezek a gyűrűk enyhén rugalmas, így nem lesz probléma, hogy őket a készülékre.Azt is megakadályozza, hogy a készülék leesik minden alkalommal, amikor az akkumulátor változott, vagy a hangerőt állítja be.Szolgáltatás : 1. Anyag : A kábel készült szövet, illetve nem könnyen meglazult, vagy lazítani. Erős : Ez a klip könnyen rögzített a ruhája, vagy a haj, biztosítva, hogy a hallókészülék nem vész el, még akkor is, ha leesik. Rugalmasság : Ezek a gyűrűk enyhén rugalmas, így nem lesz probléma, hogy őket a készülékre.Azt is megakadályozza, hogy a készülék leesik minden alkalommal, amikor az akkumulátor változott, vagy a hangerőt állítja be. Alkalmazható Helyzetekben : Munka, strand, kertészet, sport, utazás.Alkalmazandó hallókészülékek minden méretben. Védelem : A klip hatékonyan védi az a veszteség, így teljes mértékben élvezheti a tevékenységek.Specifikáció : Elem Típus : hallókészülék Lanyard Product Anyag : Cloth Product Használni : Használni, hogy Megakadályozzák Veszteség a Kötelet Csomag Lista : 1 x hallókészülék Zsinór.


Jellemzők

Item Type:
Hearing Aid Lanyard
Product Material:
Cloth
Product Use:
Used to Prevent Loss of Rope
Package List:
1 x Hearing Aid Lanyard :

Termékek a kategóriában

MSA 10171104 Chinstrap (88128)
  • Új

MSA 10171104 Chinstrap (88128)

HUF 1079.10

3 / 4" poliészter hevederTovább kalapok, sapkák, hogy kopott a fejét stabil ahhoz, hogy ajánlatot nyugalmat, kényelmet.Pántok csatolja a shell a kalap / sapka, könnyen használható.

ECCO 7970A Led Jelzőfény
  • Új

ECCO 7970A Led Jelzőfény

HUF 5849.10

Jármű, Világítási Csoportosítása Beacon Fény LencseCsomag Méretei : 19.Csomag Súlya : 2.Jármű, Világítási Csoportosítása Beacon Fény Lencse.Csomag Méretei : 19.Csomag Súl