Unbrokenshop.com Állítható Súlyozott Mellény Homok Lemezek (Combo), WOD CrossFit, Súly Lemezek Fuvarozó az erőhöz, a Képzési folyamatban.

Unbrokenshop.com Állítható Súlyozott Mellény Homok Lemezek (Combo), WOD CrossFit, Súly Lemezek Fuvarozó az erőhöz, a Képzési folyamatban.

HUF 8424.00

Összeg

✅ EGYEDI, KÉNYELMES : erősítő Súly Mellény innovatív design, amely lehetővé teszi, hogy akár rendszeres tornaterem lemezek vagy homok lemezek (pár tartalmazza) ?? Amerikai Márka készült, a sportolók. ✅ MAGAS MINŐSÉG : Crossfit berendezés készült Prémium minőségű Anyagok, nagy teherbírású heveder, valamint csatok egy gyorsabb, biztonságosabb zár. ✅ TARTÓS, ERGONOMIKUS MELLÉNY : Építették, hogy működik a tested, a kényelmes illeszkedésért, illetve gyakorlatot.Összekeveredtek párnázott belső bearding, gyorskioldó, plusz állítható, párnázott háló válltömés. ✅ NAGY DESING : van kényelmes zsebek a telefont, pénztárcát.A mellény van, tépőzáras, amely lehetővé teszi, hogy személyre szabott mellény foltok (2 tartozék). ✅ NAGY BERUHÁZÁSI : Ez a Mellény kifejezetten a Crossfit WODs.A Lemez Fuvarozó teljes szabályozhatóság, az illeszkedés pedig Funkcionális Fitness kezdőknek vagy a nagy teljesítményű sportoló. ✅ EGYEDI, KÉNYELMES : erősítő Súly Mellény innovatív design, amely lehetővé teszi, hogy akár rendszeres tornaterem lemezek vagy homok lemezek (pár tartalmazza). ?? Amerikai Márka készült, a sportolók. ✅ MAGAS MINŐSÉG : Crossfit berendezés készült Prémium minőségű Anyagok, nagy teherbírású heveder, valamint csatok egy gyorsabb, biztonságosabb zár. ✅ TARTÓS, ERGONOMIKUS MELLÉNY : Építették, hogy működik a tested, a kényelmes illeszkedésért, illetve gyakorlatot.Összekeveredtek párnázott belső bearding, gyorskioldó, plusz állítható, párnázott háló válltömés. ✅ NAGY DESING : van kényelmes zsebek a telefont, pénztárcát.A mellény van, tépőzáras, amely lehetővé teszi, hogy személyre szabott mellény foltok (2 tartozék). ✅ NAGY BERUHÁZÁSI : Ez a Mellény kifejezetten a Crossfit WODs.A Lemez Fuvarozó teljes szabályozhatóság, az illeszkedés pedig Funkcionális Fitness kezdőknek vagy a nagy teljesítményű sportoló.SÚLY MELLÉNY LEMEZ FUVAROZÓ Ez a mellény működik a "Standard Vas Lemez" vagy a "Homok-Lemez", megmenteni egy csomó pénzt, így a lehetőséget, hogy állítsa be a súlyt akarod folytatni, bármikor, egyébként minden Gazember vagy más márkák súly lemezek illeszkedik.Ez a különleges tervezésű mellény WOD Lemez Fuvarozó teljes szabályozhatóság, az illeszkedés pedig Funkcionális Fitness kezdőknek, valamint a nagy teljesítményű sportoló.A homok lemezek a tökéletes súlyok hozzáadása a mellény.


Jellemzők

Termékek a kategóriában