Alvinlite Aludni Szem Maszk,Korall Gyapjú Aranyos Nyuszi Alakú szemfedő Alszik Többi Eyeshade az Éjszakai Alvás Utazási Nap(Szürke)

Alvinlite Aludni Szem Maszk,Korall Gyapjú Aranyos Nyuszi Alakú szemfedő Alszik Többi Eyeshade az Éjszakai Alvás Utazási Nap(Szürke)

HUF 2.67

Összeg

【Gyakorlati Szem Maszk】Ez blokkolja a fény, majd hozzon létre egy jó alvási környezet javítja az alvás minőségét 【Alkalmas】A szem maszk alkalmas napi alkalmi használat, meg is használható aranyos téma felek, játékok, illetve más alkalommal is, de a csomag tartalmaz 10 szem maszk, amelyek megfelelnek a különböző igényeket. 【A Gumiszalag】tud alkalmazkodni a különböző fejét kerület, anélkül, hogy nyomást gyakorol a szeme, a feje. 【Magas minőségű Anyagok】A szem maszk készült lágy korall polár anyag, a fény, a textúra, kényelmes viselet, hosszú élettartam. 【Ajándék Ötlet】fogadjon el egy aranyos rabbit megjelenés, design, finom színek, apró, tökéletes, ez a tökéletes ajándék lányoknak. 【Gyakorlati Szem Maszk】Ez blokkolja a fény, majd hozzon létre egy jó alvási környezet javítja az alvás minőségét. 【Alkalmas】A szem maszk alkalmas napi alkalmi használat, meg is használható aranyos téma felek, játékok, illetve más alkalommal is, de a csomag tartalmaz 10 szem maszk, amelyek megfelelnek a különböző igényeket. 【A Gumiszalag】tud alkalmazkodni a különböző fejét kerület, anélkül, hogy nyomást gyakorol a szeme, a feje. 【Magas minőségű Anyagok】A szem maszk készült lágy korall polár anyag, a fény, a textúra, kényelmes viselet, hosszú élettartam. 【Ajándék Ötlet】fogadjon el egy aranyos rabbit megjelenés, design, finom színek, apró, tökéletes, ez a tökéletes ajándék lányoknak.Körülbelül Alvinlite Márka : Alvinlite globális háztartási márka regisztrált az Európai Unióban, különös tekintettel a biztosító a teljes körű minőségi, háztartási áruk, hogy a végső költség-hatékonyságát.Lehet, hogy a boldogság mindig veled leszek!Specifikáció : Elem Típus : Eyeshade Anyag : Coral Fleece Szín : Rózsaszín, Szürke (Opcionális) Súly : Kb.1inch Csomag Lista : 10 x Eyeshade Megjegyzés : 1.Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.


Jellemzők

Item Type:
Eyeshade 
Material:
Coral Fleece
Color:
Pink, Gray (Optional)
Weight:
Approx. 236g / 8.3oz
Size:
Approx. 17x18cm / 6.7x7.1inch
Package List:
10 x Eyeshade:
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Termékek a kategóriában