LUVADU Zenei Ajándékok Körhinta Gyanta Music Box Színű LED Világító Forgó Zenélő Doboz, Zenélő ékszerdoboz (Szín : Rózsaszín)

LUVADU Zenei Ajándékok Körhinta Gyanta Music Box Színű LED Világító Forgó Zenélő Doboz, Zenélő ékszerdoboz (Szín : Rózsaszín)

HUF 7513.20

Összeg

【egy kézműves】Nem csak egy zenedoboz,hanem egy kézműves,ez is illeszkedik, a bútorok,élénk, aranyos 【tökéletes választás】Ez a tökéletes választás az ajándékokat,inspiráló gyerekek érdeklődését a zene, állatok,továbbá biztosítani, hogy a család vagy a barátok. 【tökéletes, elegáns】Importált kiváló minőségű fényes arc festék,kézzel festett,gyönyörű, szép,minden részlet a forma tökéletes, elegáns. 【magas minőségű】Segítségével kiváló minőségű mozgalom,a minősége stabil,a hangminőség tiszta.Használatával az év,a fém fokozatosan vezeti be, majd a gépi hang egyre lekerekített. 【nagy pontosságú】 resin Using nagy pontosságú műgyanta technológia,kiváló kivitelezés,remek termék textúra,élethű forma,élethű.Termék Neve : Zene Box Music : Kastély a Sky Material : Resin Color : Kék/Rózsaszín/White Size : 7.8 inch Packing : 1 pack Applicable forgatókönyv : otthoni elhelyezés,üzlet dekoráció,gyűjtemény,gifts NOTE1.Kompatibilis kézi mérések,kérem, engedje meg, hogy egy hiba a 0-3 cm.Kérjük, ellenőrizze a nagysága, színe előtt purchasing2.Kérjük, vegye figyelembe, hogy lehet, hogy a kis kromatikus aberráció miatt különböző monitorok,kérlek, értsd meg.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

A Trollok™ Poppy Mikulás Sapka
  • Új

A Trollok™ Poppy Mikulás Sapka

HUF 1555.20

A kicsi elterjedt egy kis ünnepi hangulat a saját különleges módon ez a bolyhos Télapó sapka ihlette a kedvenc Trollok karakterPoppy készen áll a Mikulás.Ez egy nagyszerű módja a