HQST Napelem Hosszabbító Kábel 20 Méter 10AWG a Női, mind a Férfi Csatlakozó Napelem Adapter Készlet Eszköz (20FT Piros + 20FT Fekete)

HQST Napelem Hosszabbító Kábel 20 Méter 10AWG a Női, mind a Férfi Csatlakozó Napelem Adapter Készlet Eszköz (20FT Piros + 20FT Fekete)

HUF 0.33

Összeg

[Kábel összetétel] Tartalmaz 2 pár napenergia csatlakozókEgy pár (1 fekete + 1 piros) 20 FT 10 AWG napenergia hosszabbító készült tiszta réz, ón bevonat. [Női/Férfi csatlakozók] Két kábelt, amelynek egyik vége csatlakozik a Napelem, a másik végét csatlakoztatható Adapter Készlet Solar Kábel.Azt is vegye ki a csatlakozó egyik végétől, majd csatlakoztassa a kábelt közvetlenül a töltés vezérlő. [Időjárásálló]IP 67 Vízálló napenergia fotovillamos kábel tervezték, hogy ellenálljon a hőség, hideg (-40℃ 90℃). [Stabil zár, nyílt tervezés]- Stabil self-lock rendszer könnyű bezárni, illetve kinyitni. [Tartós] A kábel van a jellemzők égésgátló, egyéni-tűzoltó, nagy szilárdságú, kopásállóság, korrózió ellenállás, stb. [Kábel összetétel] Tartalmaz 2 pár napenergia csatlakozók.Egy pár (1 fekete + 1 piros) 20 FT 10 AWG napenergia hosszabbító készült tiszta réz, ón bevonat. [Női/Férfi csatlakozók] Két kábelt, amelynek egyik vége csatlakozik a Napelem, a másik végét csatlakoztatható Adapter Készlet Solar Kábel.Azt is vegye ki a csatlakozó egyik végétől, majd csatlakoztassa a kábelt közvetlenül a töltés vezérlő. [Időjárásálló]IP 67 Vízálló napenergia fotovillamos kábel tervezték, hogy ellenálljon a hőség, hideg (-40℃ 90℃). [Stabil zár, nyílt tervezés]- Stabil self-lock rendszer könnyű bezárni, illetve kinyitni. [Tartós] A kábel van a jellemzők égésgátló, egyéni-tűzoltó, nagy szilárdságú, kopásállóság, korrózió ellenállás, stb.Két kábelt, amelynek egyik vége csatlakozik a Napelem, a másik végét csatlakoztatható Adapter Készlet Solar Kábel.Azt is vegye ki a csatlakozó egyik végétől, majd csatlakoztassa a kábelt közvetlenül a töltés vezérlő.


Jellemzők

Termékek a kategóriában