XiXiYang LED Zseblámpa Állítható Fókusz LED Zseblámpa Kézi Kemping lámpa Kültéri Kemping 18650 (elemmel működik, Nem Tartozék)

XiXiYang LED Zseblámpa Állítható Fókusz LED Zseblámpa Kézi Kemping lámpa Kültéri Kemping 18650 (elemmel működik, Nem Tartozék)

HUF 1529.10

Összeg

【Prémium Minőségű】A LED zseblámpa ház anyaga alumínium ötvözet, ami kemény, kopásálló, tartósNagy lámpa fej kialakítása, a nagy-hatalom T6 kanóc, jobb fényerő. 【Több Mód】a méret A központi helyen, a parttól messze közelében megvilágítás beállítható szabadon szerint a környezet, valamint 5 féle fényerő lehet kiválasztani, hogy megfeleljen a különböző igényeket beltéri, mind kültéri használatra. 【Hordozható kivitel】Egyenes cső kialakítás, kis fény, egy kantár, akasztható, a biztonsági öv a biztonsági öv is könnyen be zsebbel, hátizsákok, hegymászás, táskák, kényelmes használni áramkimaradások, vagy sötét környezetekben. 【Elemes】Csak egy 18650 elemek vagy 3 szabványos AAA típusú elemet is működik (a csomag tartalmaz 1db AAA elem jogosultja) , amely képes alkalmazkodni a kell a különböző környezetekben.Megjegyzés : Ez a termék nem tartalmaz elemeket, meg kell, hogy a saját. 【Multifunkcionális】Vízálló, ütésálló, valamint design, vízálló minőségű eléri az IPX-6, nagyon alkalmas esős, havas vagy vészhelyzet esetén.Alkalmas sürgősségi helyzetekben, például éjszakai séta, kemping, túrázás, áramkimaradás, stb. Inclode 1 A zseblámpát. Inclode 1 A zseblámpát. 【Prémium Minőségű】A LED zseblámpa ház anyaga alumínium ötvözet, ami kemény, kopásálló, tartós.Nagy lámpa fej kialakítása, a nagy-hatalom T6 kanóc, jobb fényerő.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Szint Női Pillangó Kesztyű
  • Új

Szint Női Pillangó Kesztyű

HUF 2.67

ImportáltMossa Meg A Kezét.BIOMEX CSUKLÓ ŐRÖK : bele van építve az a kesztyű bizonyított védelem a snowboard csukló sérülése.Fecske farka kialakítás támogatást nyújt át 3

Elektromos Szemüveg - EG2-T Lencse
  • Új

Elektromos Szemüveg - EG2-T Lencse

HUF 4500.00

Polikarbonát (PC) keretPolikarbonát lencse.AntiKöd Bevonat bevonat.A legjobb alacsony fény condtions (VLT 61%).Szuper AntiKöd, valamint AntiSemmiből Kemény Bevonat; 100% os UVVédele