Halloween Csillogó Fogsor Csillogó Furcsa Fogak Led Csillogó Fogszabályozó Szín Fogaim Fogsor Csésze Nagy (sárga, Egy Méret)

Halloween Csillogó Fogsor Csillogó Furcsa Fogak Led Csillogó Fogszabályozó Szín Fogaim Fogsor Csésze Nagy (sárga, Egy Méret)

HUF 3.33

Összeg

2 A SZÉFEK ANYAG : Az ilyen Típusú Készült Szilikon Anyag, Amely az Emberi Egészségre, Illetve Könnyen tisztítható A Következő Használni. Sokoldalú Felhasználás : Ezek A Szórakoztató Fogsor Alkalmas A Különböző Alkalmakkor, Mint Például A Halloween Témájú Jelmezes Bulik, Horror Témájú Felek, Nyilvános Események, Szakaszok, Stb.Ez Is Egy Nagyszerű Módja annak, Hogy Vegye Vicces Képek. Hogyan Kell Használni : 1. Menj Le A Helyet A Fúvókát Az Alsó Fogak 2. A Fúvókát, Majd Nyomja meg A Gombot, Hogy nyit/zár A Nyelveddel. IGAZI : Fogsor Fogai Hasonló Színű Fogak, Íny, Hogy Illeszkedjen A Valódi Fogak, Azonnal Átalakítja Egy Hátborzongató Új Karakter. Emlékeztető : A Terméket Tartsa Távol A Kis Tételek, Amelyek Nem A Gyerekek, Hogy Elkerüljék A Véletlen Lenyelés. A SZÉFEK ANYAG : Az ilyen Típusú Készült Szilikon Anyag, Amely az Emberi Egészségre, Illetve Könnyen tisztítható A Következő Használni. Sokoldalú Felhasználás : Ezek A Szórakoztató Fogsor Alkalmas A Különböző Alkalmakkor, Mint Például A Halloween Témájú Jelmezes Bulik, Horror Témájú Felek, Nyilvános Események, Szakaszok, Stb.Ez Is Egy Nagyszerű Módja annak, Hogy Vegye Vicces Képek. Hogyan Kell Használni : 1. Menj Le A Helyet A Fúvókát Az Alsó Fogak 2. A Fúvókát, Majd Nyomja meg A Gombot, Hogy nyit/zár A Nyelveddel. IGAZI : Fogsor Fogai Hasonló Színű Fogak, Íny, Hogy Illeszkedjen A Valódi Fogak, Azonnal Átalakítja Egy Hátborzongató Új Karakter. Emlékeztető : A Terméket Tartsa Távol A Kis Tételek, Amelyek Nem A Gyerekek, Hogy Elkerüljék A Véletlen Lenyelés.Halloween Csillogó Fogsor Csillogó Furcsa Fogak Led Csillogó Fogszabályozó Szín Fogaim Fogsor Kupa Large Describe : Anyag : silicone Flashing szín : piros, kék, zöld, sárga (felváltva villogó) Teljesen lenyűgöző fél fellebbezést szeretni fogod a szád világít.Viseld a csillogó szócsöve, hogy bármely fél, vagy piknik, valamint, hogy észrevegyenek today Simple push gomb on/off működés, kézzel mosható, Teljesen zárt, a személyes, hadd igazán, Hogyan kell használni : 1. Menj le a helyet a fúvókát az alsó fogak 2. a fúvókát, majd nyomja meg az a gombot a be/ki a tongue Products a következők : 1x Csillogó Fogsor.


Jellemzők

Termékek a kategóriában