Zselés Körömlakk Lemosó, Lemosó Gél lengyel 3-6 minis, Távolítsa el Soak Off Gel lengyel Gyorsan, Biztonságban, Nem Irritáló (1db)

Zselés Körömlakk Lemosó, Lemosó Gél lengyel 3-6 minis, Távolítsa el Soak Off Gel lengyel Gyorsan, Biztonságban, Nem Irritáló (1db)

HUF 1.33

Összeg

?【 Természetes Növényi Formula】 a hozzávalókat, A körömlakklemosó vagy kivont természetes növények, amelyek ártalmatlan az emberi test egy nagyon könnyű illata ?【 Védeni Körmök】nincs szükség arra, hogy törölje a körmök nehéz, csak óvatosan kell alkalmazni a smink a körmöket, majd várjon 3-5 percet, a köröm felület automatikusan szünet, Ne aggódj eltávolítja a körömlakkot károsítja a körmöt. ?【 Hatékony, időtakarékos】Ez egy merítés körömlakk lemosó, hogy lehet könnyen eltávolítani a körömlakkot, anélkül, hogy sok időt töltesz szakmailag tisztítás körmök.Alkalmas UV műanyag köröm, műköröm, természetes körmök, valamint a más körmét. ? 【Könnyen Használható】A művelet folyamat egyszerű, gyors.Nagyon alkalmas a finom hölgyek, akik szeretik a különböző közvetlen stílus.Ön úgy fogja érezni, az öröme, hogy számos szép köröm minden nap. ?【Megjegyzések】Előtt távolítsa el a körömlakk ajánlott először távolítsuk el a pecsétet a homok, úgy, hogy a tört automatikusan.Ha a tömítő réteg nem távolítják el, akkor nem lesz automatikusan felrobbant, de tovább tart, hogy kirak a köröm.Meg kell törölni egy papírtörlővel. ?【 Természetes Növényi Formula】 a hozzávalókat, A körömlakklemosó vagy kivont természetes növények, amelyek ártalmatlan az emberi test egy nagyon könnyű illata. ?【 Védeni Körmök】nincs szükség arra, hogy törölje a körmök nehéz, csak óvatosan kell alkalmazni a smink a körmöket, majd várjon 3-5 percet, a köröm felület automatikusan szünet, Ne aggódj eltávolítja a körömlakkot károsítja a körmöt. ?【 Hatékony, időtakarékos】Ez egy merítés körömlakk lemosó, hogy lehet könnyen eltávolítani a körömlakkot, anélkül, hogy sok időt töltesz szakmailag tisztítás körmök.Alkalmas UV műanyag köröm, műköröm, természetes körmök, valamint a más körmét. ? 【Könnyen Használható】A művelet folyamat egyszerű, gyors.Nagyon alkalmas a finom hölgyek, akik szeretik a különböző közvetlen stílus.Ön úgy fogja érezni, az öröme, hogy számos szép köröm minden nap. ?【Megjegyzések】Előtt távolítsa el a körömlakk ajánlott először távolítsuk el a pecsétet a homok, úgy, hogy a tört automatikusan.Ha a tömítő réteg nem távolítják el, akkor nem lesz automatikusan felrobbant, de tovább tart, hogy kirak a köröm.Meg kell törölni egy papírtörlővel.A zselé, körömlakk lemosó kit lehet óvatosan távolítsa el a zselés körömlakkot, köröm kabát, csillogó gél festék vagy ragasztó a körmök belül 2-5mins károsodás nélkül,.


Jellemzők

Termékek a kategóriában