EXQ Haza a Párnát Borító Puha Szürke Szatén Test Párna, Párnahuzat a Boríték Lezárása Selymes, Hosszú párnahuzat (20x54 Hüvelyk)

EXQ Haza a Párnát Borító Puha Szürke Szatén Test Párna, Párnahuzat a Boríték Lezárása Selymes, Hosszú párnahuzat (20x54 Hüvelyk)

HUF 629.10

Összeg

Szatén ✧ TÖKÉLETES MINŐSÉG : https : A szatén test párnahuzat használ, 100% poliészter, ami olyan sima, selymes anyag, szatén csak egy különleges szőni.Eközben a párna fedezze tartósabb, mint a selyem, szatén párnahuzat. ✧ NEVELÉS HAJ : Ha a Lelki Társ, vagy a család gyönyörű, természetes haj,ő, vagy ő fog szeretni, őrülten.Mert szatén párnahuzat lehet védelme haj a törés, csomózás.Göndör káosz lesz itt a reggel!. ✧ SZÉPSÉG A BŐRT : A slip szatén párnahuzat a haj, a bőr tiszta az zavar, hogy hagyja abba, hogy válik egy nagy szépség, mert a lágy, selymes anyag, különösen az arcát allergiás vagy akne. ✧ JELLEGZETES BORÍTÉK DESIGN : A boríték lezárása design selyem párnahuzatba a haj, bőr ad teljes védelmet, hogy a párnát nem cipzár nem gubanc a hajad.Nem kell aggódnod, hogy meg tudja törni a cipzár, ha mosás a szatén párnahuzat a mosógép. ✧ KÖNNYEN mosható : Tartja nagy a hideg, finom mosás,lágy ciklus,szárítható, alacsony hőmérséklet, a legjobb eredményt.EXQ haza nyújt 24 órás ügyfélszolgálat.Ha bármilyen questionswith a selymes szatén párnahuzat , ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Ez a mi nagy öröm, hogy jó szolgáltatás az ön számára.Mi biztosítjuk a 100% - os pénz visszafizetési garancia, ha bármilyen minőségi probléma. ✧ TÖKÉLETES MINŐSÉG : https : A szatén test párnahuzat használ, 100% poliészter, ami olyan sima, selymes anyag, szatén csak egy különleges szőni.Eközben a párna fedezze tartósabb, mint a selyem, szatén párnahuzat. ✧ NEVELÉS HAJ : Ha a Lelki Társ, vagy a család gyönyörű, természetes haj,ő, vagy ő fog szeretni, őrülten.Mert szatén párnahuzat lehet védelme haj a törés, csomózás.Göndör káosz lesz itt a reggel!. ✧ SZÉPSÉG A BŐRT : A slip szatén párnahuzat a haj, a bőr tiszta az zavar, hogy hagyja abba, hogy válik egy nagy szépség, mert a lágy, selymes anyag, különösen az arcát allergiás vagy akne. ✧ JELLEGZETES BORÍTÉK DESIGN : A boríték lezárása design selyem párnahuzatba a haj, bőr ad teljes védelmet, hogy a párnát nem cipzár nem gubanc a hajad.Nem kell aggódnod, hogy meg tudja törni a cipzár, ha mosás a szatén párnahuzat a mosógép. ✧ KÖNNYEN mosható : Tartja nagy a hideg, finom mosás,lágy ciklus,szárítható, alacsony hőmérséklet, a legjobb eredményt.EXQ haza nyújt 24 órás ügyfélszolgálat.Ha bármilyen questionswith a selymes szatén párnahuzat , ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.


Jellemzők

Termékek a kategóriában