APRILADY Mikroszálas, Tisztító Kendő, szálmentes Bolt Törölköző Újrafelhasználható,Ömlesztett Rongyokat egy Doboz, Otthon, Konyha, Autó (Zöld)

APRILADY Mikroszálas, Tisztító Kendő, szálmentes Bolt Törölköző Újrafelhasználható,Ömlesztett Rongyokat egy Doboz, Otthon, Konyha, Autó (Zöld)

HUF 2.00

Összeg

❣ 【Megbízható Anyag】Ezek a szövetek készülnek a nagy sűrűségű vastag kétoldalas mikroszálas anyag alacsony szösz, alacsony zsugorodás, jól tette, tartós ❣【Kivételes Abszorbancia】A mikroszálas tisztító kendők szuper nedvszívó tulajdonságokkal, amely lehetővé teszi, hogy eltakarítania, gyorsan, egyszerűen. ❣【Tartós】 Kis mikroszálas tisztító kendők mosógépben mosható, tartós, hogy őket egy nagy törölközőt, alternatív. ❣【Praktikus, Kényelmes】 A szuper puha mágikus tisztító kendő praktikus, kényelmes, így tisztítása egyszerűbb, mint valaha. ❣【Könnyen Használható】 Egyszerűen áztassuk a konyharuha vízben pár percig hozzáadása nélkül bármilyen mosószeres, majd csavard ki a felesleges vizet, majd indítsa el a tisztítás. ❣ 【Megbízható Anyag】Ezek a szövetek készülnek a nagy sűrűségű vastag kétoldalas mikroszálas anyag alacsony szösz, alacsony zsugorodás, jól tette, tartós. ❣【Kivételes Abszorbancia】A mikroszálas tisztító kendők szuper nedvszívó tulajdonságokkal, amely lehetővé teszi, hogy eltakarítania, gyorsan, egyszerűen. ❣【Tartós】 Kis mikroszálas tisztító kendők mosógépben mosható, tartós, hogy őket egy nagy törölközőt, alternatív. ❣【Praktikus, Kényelmes】 A szuper puha mágikus tisztító kendő praktikus, kényelmes, így tisztítása egyszerűbb, mint valaha. ❣【Könnyen Használható】 Egyszerűen áztassuk a konyharuha vízben pár percig hozzáadása nélkül bármilyen mosószeres, majd csavard ki a felesleges vizet, majd indítsa el a tisztítás.Specifikáció : Anyag : Szövet Méret : 20*20 cm a Következők : 1 Doboz * tisztítókendővel.


Jellemzők

Material:
Cloth
Size:
20*20cm
Include:
1 Box * Cleaning Cloth:

Termékek a kategóriában

Scumbug Olaj Elnyelő Szivacs 4 Pack
  • Új

Scumbug Olaj Elnyelő Szivacs 4 Pack

HUF 2255.40

Elnyeli egy csodálatos 40x a súlyt, olaj, pollenJavítja A Szűrés.Segít, hogy Megszüntesse a Szemét Vonalak.A Hely A Skimmer.Elnyeli egy csodálatos 40x a súlyt, olaj, pollen.Javítj

Tuf-Tite emésztőgödör Kelő, 24x12
  • Új

Tuf-Tite emésztőgödör Kelő, 24x12

HUF 6667.20

24" Átmérő x 12" MagasságIdeális szeptiktartályok.A csavarokat Nem tartalmazza.Összerakható jön a zöld.a TufTite kelő 24" átmérőjű, 12" magas.TufTite kelők vagy rakható ad