EMALLA Vezeték nélküli Gép Kit 1db Tápegység 40Pcs Tűk Gyakorlat Bőr Festék Caps Szakmai Készlet Kínálat Kiegészítő Művészek, Kezdők (Fekete)

EMALLA Vezeték nélküli Gép Kit 1db Tápegység 40Pcs Tűk Gyakorlat Bőr Festék Caps Szakmai Készlet Kínálat Kiegészítő Művészek, Kezdők (Fekete)

HUF 13499.10

Összeg

Hosszan nyomja meg a gombot, hogy kapcsolja ki/be, kattintson kétszer a gombot, hogy a kimenetVegyes tetoválás patron tűk.Biztonságos, stabil, éles, a legjobb választás a tetoválás.Kompatibilis a legtöbb tetoválás tollat. 【TETOVÁLÁS TOLL GÉP】- A paraméter ez a tetoválás toll gép : üzemi Feszültség : 5-10 V.Motor Fordulatszám : 10 V, 9000 Rpm.Lökethossz : 3,5 mm-es.Használja RCA csatlakozó.Úgy tervezték, csúszásmentes markolat, a tetoválás fegyver kényelmes használni.A tetoválás toll kompatibilis szinte tetoválás patron tűt, majd a tűt könnyen telepíthető.Felszerelt, egyedi motor, a tetoválás toll jól működik.A toll alacsony zajszint, tartós, könnyű súly.Egy kiváló eszköz a tetoválás. 【TETOVÁLÁS TÁPEGYSÉG】- Vezeték nélküli akkumulátor tetoválás tápegység rendelkezik, 5 feszültség : 4.Hosszan nyomja meg a gombot, hogy kapcsolja be / ki, majd kattintson duplán közötti váltáshoz ezek a feszültségek.Kompakt, könnyű, a súlya csak 50g, könnyű, könnyen hordozható. 【TETOVÁLÁS PATRON TŰK】- Jön 40 Pcs vegyes patron tűk. 20db kerek bélés tűt, 20db egyetlen magnum tűk.Anyaga 316 rozsdamentes acél, minden patron tű, egyedileg csomagolt, majd sterilizált-E.A membrán mechanizmus megakadályozza a festék spiting vissza.A tetováló tűk kompatibilis az összes szabványos patron markolatok pedig tetováló gép tollat. 【TETOVÁLÁS TARTOZÉKOK】- Más tetoválás tartozékok ez a tetoválás készlet : 20db tetováló festék sapkák, 2db tetoválás gyakorlat bőr, 2db transzfer papír, 200 Pcs tetoválás toll fedi, 1db tetoválás szalagot tekerjük, 2 pár kesztyűt, 1db csipesz kábel 1db tetoválás esetében. 【TELJES TETOVÁLÁS KÉSZLET】- Ez a teljes tetoválás készlet alkalmas mind tetoválás kezdőknek szakmai tetoválás művészek.Mint egy profi tetováló gyártó több mint 10 éve, EMALLA elkötelezett a legjobb tetoválás készletek az ügyfelek számára.A bizottság a EMALLA, HOGY a TETOVÁLÁS BIZTONSÁGOS.Ha bármilyen kérdése van arról, hogy ez a tetoválás készlet, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Japán Habzó Nettó arc mosás 2db
  • Új

Japán Habzó Nettó arc mosás 2db

HUF 445.50

Segít megelőzni a száraz bőr segíti a megfelelő bőrápolásBuborékok, hogy segítsen megőrizni a bőr tiszta, simább, mint valaha.Ez a tétel ideális azok számára, akik a lágy