KECYET 12 Inch Fali Órák elemes Néma Nem Ketyeg a falióra Vintage Retro Rusztikus Stílus Dekoratív Nappali Konyha (Bronz)

KECYET 12 Inch Fali Órák elemes Néma Nem Ketyeg a falióra Vintage Retro Rusztikus Stílus Dekoratív Nappali Konyha (Bronz)

HUF 2.33

Összeg

① SZUPER CSENDES, Felszerelt, magas színvonalú lendületes mozgás-nem ketyeg/pontos időmérésAzt is, hogy ad teljesen csendes környezetben egész nap, főleg éjszaka -Csak úgy, mint a baba levegőt, semmi zaj. ② KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ - könnyű használni, tegye a következők az elemeket, vagy állítsa be az időt, vagy kézzel!Fut 1 AA alacsony kimeneti szén-elem (Nem Tartozék), nagyon könnyű beállítani az időt egy kis "kerék", a vissza oda, ahol az akkumulátor kapott helyet, mi pedig ajánlatot a termék utasításokat, majd fehér köröm. ③ KÖNNYEN OLVASHATÓ, Fekete óra, perc, másodperc kezét, műanyag különleges réz esetben, régi/retro design, nagy fekete számok ellen, könnyű megtekintése, valamint kellemes a szemnek, az üveg megakadályozza, hogy por elől tárcsa egy szép órákat. ④ MÉRETEK -HWL-12 inch x 12 inch x 1.78 inch (30 cm x 30 cm x 4,5 cm). ⑤ ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS - EGY év garancia, valamint a 30 napos politika a szabad visszatérés, majd csere.Ha bármilyen kérdése van arról, hogy ezt a tételt, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, mi segítünk önnek. ① SZUPER CSENDES, Felszerelt, magas színvonalú lendületes mozgás-nem ketyeg/pontos időmérés.Azt is, hogy ad teljesen csendes környezetben egész nap, főleg éjszaka -Csak úgy, mint a baba levegőt, semmi zaj. ② KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ - könnyű használni, tegye a következők az elemeket, vagy állítsa be az időt, vagy kézzel!Fut 1 AA alacsony kimeneti szén-elem (Nem Tartozék), nagyon könnyű beállítani az időt egy kis "kerék", a vissza oda, ahol az akkumulátor kapott helyet, mi pedig ajánlatot a termék utasításokat, majd fehér köröm. ③ KÖNNYEN OLVASHATÓ, Fekete óra, perc, másodperc kezét, műanyag különleges réz esetben, régi/retro design, nagy fekete számok ellen, könnyű megtekintése, valamint kellemes a szemnek, az üveg megakadályozza, hogy por elől tárcsa egy szép órákat. ④ MÉRETEK -HWL-12 inch x 12 inch x 1.78 inch (30 cm x 30 cm x 4,5 cm). ⑤ ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS - EGY év garancia, valamint a 30 napos politika a szabad visszatérés, majd csere.Ha bármilyen kérdése van arról, hogy ezt a tételt, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, mi segítünk önnek.


Jellemzők

Termékek a kategóriában