Zerodeko 3pcs Konyha Pálcika Csatorna Rack Villa Tárolási Engedélyes Háztartási Edények Kanál Tároló Állvány Fedő (Fehér)

Zerodeko 3pcs Konyha Pálcika Csatorna Rack Villa Tárolási Engedélyes Háztartási Edények Kanál Tároló Állvány Fedő (Fehér)

HUF 1.33

Összeg

Egy fedelet, majd szitán leszűrjük, a pálcikák vannak -ingyen, gyorsan szárad. - Örülök, hogy a rendezés, tárolás pálcika, kanál, tablewares, stb. Levehető deisgn kényelmes használathoz, csak nyomja meg a gombot, leválaszthatók két részre.Örülök, hogy a rendezés, tárolás pálcika, kanál, tablewares, stb.Levehető deisgn kényelmes használathoz, csak nyomja meg a gombot, leválaszthatók két részre.A csomag Lista 1 x Pálcika Jogosultja Jellemzők - egy fedelet, majd szitán leszűrjük, a pálcikák vannak -ingyen, gyorsan szárad. - Nagy segítséget, hogy a kithcen tiszta, rendezett. - Méret : 8,5 x 8,5 x 25 cm - Szín : Fehér - azon hely : Műanyag - Örülök, hogy a rendezés, tárolás pálcika, kanál, tablewares, stb. - Sűrűsödik, erős pp műanyag, a felülete csiszolt, sima, finom. - Levehető deisgn kényelmes használathoz, csak nyomja meg a gombot, leválaszthatók két részre.Áruk Információ praktikus, hasznos konyhai kütyü, valamint evőeszközökkel, nagy segítséget, hogy a kithcen tiszta, rendezett.Ez egy hordozható pálcika jogosultja, készült prémium minőségű műanyag, a fedelet, majd szitán leszűrjük, tökéletes tárolására, valamint a szervező a pálcika, kanál, tablewares, stb.


Jellemzők

Termékek a kategóriában