Újszülött Baba Pólya Takaró Kötött Baba Kapucnis hálózsák Puha, Meleg Babakocsi Wrap Hangulatos Fogadó Takaró 0-6 Hónap Fiúk Lányok (Piros)

Újszülött Baba Pólya Takaró Kötött Baba Kapucnis hálózsák Puha, Meleg Babakocsi Wrap Hangulatos Fogadó Takaró 0-6 Hónap Fiúk Lányok (Piros)

HUF 1.33

Összeg

【Hangulatos, Meleg, Lélegző】Készült kiváló minőségű akril szál, ez a hangulatos, kényelmesNem árt a baba érzékeny bőrét.Ez alkalmas a hideg napon, miközben a baba meleg, hanem az a funkciója, a lélegző, s nem amit a baba. 【Multifunkcionális Design】A csuklyás design a felső védi a baba fejét a szél.A cipzár design mindkét oldalon gyorsan nyisd ki a pólya takaró változtatni a baba pelenka.A kötés technikája van egy légáteresztő hatás. 【Átfogó Lefedettség】A motorháztető design a fejét, a tömítő design alján rostán a baba minden irányban, megakadályozza megijeszteni reflexek, hogy a baba alszik, akkor kívül is.A puha anyag lezárja a baba jól a baba meleg. 【Széles körben Alkalmazást】lehet használni, mint egy hálózsák, hogy megakadályozzák, hogy a baba nekimegy a pályázati bőr miatt véletlenszerű mozgását.Ez lehet használni, mint egy fotó kellék a baba megemlékezés, így jelentőségteljes pillanatok.Azt is fel lehet használni, mint egy ajándék a terhes család, barátok, kollégák, stb. 【Elem Méret】A szélessége a végére ez a baba pólya van 35cm/13.8, de a hossza alulról felfelé az 75cm/29.Alkalmas a babák 0-6 M.Emlékeztető : Kérjük, a vásárlás szerint a baba tényleges méret. 【Hangulatos, Meleg, Lélegző】Készült kiváló minőségű akril szál, ez a hangulatos, kényelmes.Nem árt a baba érzékeny bőrét.Ez alkalmas a hideg napon, miközben a baba meleg, hanem az a funkciója, a lélegző, s nem amit a baba. 【Multifunkcionális Design】A csuklyás design a felső védi a baba fejét a szél.A cipzár design mindkét oldalon gyorsan nyisd ki a pólya takaró változtatni a baba pelenka.A kötés technikája van egy légáteresztő hatás. 【Átfogó Lefedettség】A motorháztető design a fejét, a tömítő design alján rostán a baba minden irányban, megakadályozza megijeszteni reflexek, hogy a baba alszik, akkor kívül is.A puha anyag lezárja a baba jól a baba meleg. 【Széles körben Alkalmazást】lehet használni, mint egy hálózsák, hogy megakadályozzák, hogy a baba nekimegy a pályázati bőr miatt véletlenszerű mozgását.Ez lehet használni, mint egy fotó kellék a baba megemlékezés, így jelentőségteljes pillanatok.Azt is fel lehet használni, mint egy ajándék a terhes család, barátok, kollégák, stb. 【Elem Méret】A szélessége a végére ez a baba pólya van 35cm/13.8, de a hossza alulról felfelé az 75cm/29.


Jellemzők

Termékek a kategóriában