Dr. Teal Testét Mossa le Tiszta Epsom Só, Relax & Enyhülést Eukaliptusz & Fodormenta, 24 fl oz (Pack 4) (Csomagolás Eltérőek Lehetnek)

Dr. Teal Testét Mossa le Tiszta Epsom Só, Relax & Enyhülést Eukaliptusz & Fodormenta, 24 fl oz (Pack 4) (Csomagolás Eltérőek Lehetnek)

HUF 1.67

Összeg

Dr Teal van hidratáló tusfürdő tisztítja, hidratálja feltételek bőrt, visszaállítja az eredeti puhaságát.Eukaliptusz -, Fodormenta Illóolajok visszaállítása, valamint stimulálja az érzékeket. Teal Testét Mossa funkciók, Aloe Vera, Shea Vaj, E-Vitamin, hogy táplálják, hidratálják, míg a Tiszta Epsomi Sót (Magnézium Szulfát U.) segít enyhíteni a fáradt, fájó izmokat.Egy frissítő élmény gyengéden masszírozza a testet homokos vagy mosogatórongy az ultra-nedvesség, illetve a teljes megújulást.Paraben, valamint ftalát mentes, de soha nem tesztelték állatokon.Megnyugtatja a lelket előtt, vagy egy hosszú nap után Dr. Teal Eukaliptusz tusfürdő 24 Fl Oz.Ez az illóolaj hatású, hidratáló, bőrápoló termék ellazítja a testet, nyugtatja az elmét, köszönhetően az előnyöket, eukaliptusz, menta. Teal Ultra-Hidratáló testápoló hidratálja feltételek bőrt, visszaállítja az eredeti puhaságát.Aloe Vera, Shea Vaj, E-Vitamin, hogy táplálják, hidratálják, míg a Tiszta Epsomi Sót (Magnézium Szulfát U.) segít enyhíteni a fáradt, fájó izmokat.MEGKÖZELÍTÉS : egy frissítő, wellness -, mint a tapasztalat, tegyen egy kis mennyiségű a test mossa a kezét, egy törülközőt, vagy homokos.Gyengéden masszírozza a testet, ultra -, nedvesség, illetve a teljes megújulást.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Folyékony Kasztília Szappan 10Kg
  • Új

Folyékony Kasztília Szappan 10Kg

HUF 3.00

Szerves Folyadék Kasztília Szappan természetes szappan bázis készült saponified olajok a kókusz vagy a napraforgóEz az alap lehet használni, mint a sampon, a test tisztító, kézi