1db Patchwork Roller Kerék Kés Ruhával Vágó Kés Bőr, Papír, Szövet Kézműves Szövet Rotary Vágó DIY Varrás Tartozékok - (Szín:

1db Patchwork Roller Kerék Kés Ruhával Vágó Kés Bőr, Papír, Szövet Kézműves Szövet Rotary Vágó DIY Varrás Tartozékok - (Szín:

HUF 6165.00

Összeg

Szín : 1db 45 MM 100% - os Banda.precíziós kézi szerszámok.Ideális a kézi szerszámok.Pontos illeszkedés precíziós megmunkálású tippek.Jellemzők : 100% - os Banda .precíziós kézi szerszámok.Ideális a kézi szerszámok.Pontos illeszkedés precíziós megmunkálású tips With biztonságos design a mentés használatával.Alkalmas vágási lágy anyagok, mint a ruhát, pamut, bőr, papírok.Ideális vágási papír, szövet, bőr, műanyag.Leírása : Anyag : Fém penge műanyag handle Others kérjük, tekintse meg a képek.Szín : shows Attention Tippek : 1. Méret lehet 1~3 cm(0.5~1 hüvelyk) pontatlanság miatt kéz intézkedés.Színe lehet kicsit más miatt monitor.Csomag tartalma : 1*1 DB Kézi kerék vágó vágó kerek knifenotes3. Kézi mérés, kérem, engedje meg, 1~2mm hiba, köszönöm. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a terméket.Kérem, engedje meg, hogy egy kis színt különbség. Ha bármilyen kereslet további termékeink, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Ha bármilyen kérdése van a termék, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba kell kezelni, mielőtt az értékelési-Hitel-Kártya, VISA, Bank, Banki Átutalások, Western Union, stb.SZÁLLÍTÁS : -Kérem, fordítson nagyobb figyelmet a megrendelés cím, melyet meg KELL EGYEZNIE a szállítási címet. (Ha Oroszországból, Kérlek, hagyd el a teljes nevét.Nagyon fontos)-Szállítási lesz világszerte keresztül e Packet/China post air mail/UPS//DHL/EMS.-Távoli területen okozhat extra szállítási díjat.-Kérjük, ellenőrizze az elemeket, ha a leszállított, ha sérült, kérjük, szíveskedjen elfogadni, s azonnal lépjen kapcsolatba velünk.Mi lesz, hogy egy megerősítést, majd küldje el újra egy.GARANCIA : -1 év gyártási garanciát.Kínálunk a szabad alkatrészek vagy tartozékok alatt a 3 hónap, a vásárlás után.Kínálunk a szabad alkatrészek vagy tartozékok, de meg kell fizetnie az egyes szállítási díj, ha több, mint 3 hónappal kevesebb, mint 1 év.-Hibás probléma-t.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Szeme - Hímzett Javítás 6x4 cm
  • Új

Szeme - Hímzett Javítás 6x4 cm

HUF 520.20

Méret 6x4 cmMagas minőségű, Varrni a patch elő az EUban.Merev hordozó, Sűrű varrás.Szín, forma, méret, testre szabható (kérjük, hogy a részletekért).Magas minőségű, Varrni

Őrült - Hímzett Javítás, 10 X 4 cm
  • Új

Őrült - Hímzett Javítás, 10 X 4 cm

HUF 520.20

Méret 10x4 cmesMagas minőségű, Varrni a patch elő az EUban.Merev hordozó, Sűrű varrás.Szín, forma, méret, testre szabható (kérjük, hogy a részletekért).Méret 10x4 cmes.Magas