Gumi Földi 10cm Gumi Út Út Mentén A Lejtőn Autó Földi Háromszög Pad Forgalmi Sebesség Gumi rámpa (mat-Szín : Fekete, Méret : 100x25x10cm)

Gumi Földi 10cm Gumi Út Út Mentén A Lejtőn Autó Földi Háromszög Pad Forgalmi Sebesség Gumi rámpa (mat-Szín : Fekete, Méret : 100x25x10cm)

HUF 3.33

Összeg

Hordozható Járda Rámpák lehet használni különféle célokra,Ad hozzáférést, autó, gépjármű, pótkocsi, kerekesszék, walker, lift, kosár, motorkerékpár, motor, robogó, valamint handtruck át szegélyek vagy emelkedett a járdán ♥ Gumi rámpák könnyen segít a nehéz berendezések mászni károsodás nélkül, hogy a gumik, vagy egyéb alkatrészek. ♥ Való belépést, hogy az otthon vagy a kertben sokkal könnyebb azoknak, akik a mobilitás robogók, valamint a kerekesszék, vagy akár a kertészek segítségével talicskát, kert szekerek, vagy zsák villamosokkal. ♥ A gumi rámpák célja, hogy gyengítse a hatása kerék vagy a jármű köszönhetően a sokk abszorpciós, illetve a zaj csökkentésére képességét. ♥Értékesítés utáni szolgáltatás : Ha bármilyen probléma során a megrendelés vagy a fogadó folyamat, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi lesz az ön számára a legjobb szolgáltatást.Hordozható Járda Rámpák lehet használni különféle célokra,Ad hozzáférést, autó, gépjármű, pótkocsi, kerekesszék, walker, lift, kosár, motorkerékpár, motor, robogó, valamint handtruck át szegélyek vagy emelkedett a járdán. ♥ Gumi rámpák könnyen segít a nehéz berendezések mászni károsodás nélkül, hogy a gumik, vagy egyéb alkatrészek. ♥ Való belépést, hogy az otthon vagy a kertben sokkal könnyebb azoknak, akik a mobilitás robogók, valamint a kerekesszék, vagy akár a kertészek segítségével talicskát, kert szekerek, vagy zsák villamosokkal. ♥ A gumi rámpák célja, hogy gyengítse a hatása kerék vagy a jármű köszönhetően a sokk abszorpciós, illetve a zaj csökkentésére képességét. ♥Értékesítés utáni szolgáltatás : Ha bármilyen probléma során a megrendelés vagy a fogadó folyamat, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi lesz az ön számára a legjobb szolgáltatást.A szabadtéri küszöb földi állítsa be lehet véglegesen telepíteni a nagy forgalmú területeken, használja az integrált szerelési lyukak alján minden rámpák, Funkciók, texturált felület fokozott súrlódás/tapadás, illetve ferde szakasz nyomait.Név : Gumi Rámpák Anyag : gumi Méret : 100x25x10cm A termék masszív, strapabíró, hosszú élettartamú nyomást, hosszú időt vesz igénybe, hogy használja.A felületet úgy tervezték, a csúszásmentes kockás, ami növeli a súrlódást, valamint megakadályozza, hogy csúszik.A mobilitás rámpák egy stronge terhelés súly kapacitás, hogy könnyen készítsen az emberek, járművek, a kocsi, kocsi, talicska, motort, robogót, hogy egy motorkerékpár, valamint a teherautó.


Jellemzők

Termékek a kategóriában