Kettlebell súlyzó, Versenyképes Emelő Edények, Beltéri Edzőtermek, Gyakorlat Súlyok Core, valamint Erő Képzés (Szín : Lila)

Kettlebell súlyzó, Versenyképes Emelő Edények, Beltéri Edzőtermek, Gyakorlat Súlyok Core, valamint Erő Képzés (Szín : Lila)

HUF 8774.10

Összeg

★ Ilyen gyakorlat tömeg, nem kell bonyolult edzőteremben, vagy profi fitness berendezések ★ Képest, push-up, a sík földön, kettlebell, push-up, lehet, hogy a test mélyebb merülés során az jobb. ★ A felszínen a súlyzó környezetbarát gumi matt bőr, ami puha, kényelmes fogantyú, csúszásmentes, s izzadság-elnyelő, környezetbarát, nincs szaga, de kopásálló!. ★ Használata egyszerű áruház : lehet kivenni, néhány másodperc alatt.Kompakt, kényelmes, könnyen használható, illetve tárolja. ★ Szilárd kettlebell, kis térfogatú megkönnyíti a markolat. -Súlyzó edzés lehetővé teszi, hogy válassza a súlyzós edzés alapján a hasonlóság súlyzós edzés a tényleges gyakorlat, edzés közben.-Súlyzók igényel több egyenleg, mint a súlyzók, illetve a gép képzés, valamint egyensúly elengedhetetlen az optimális teljesítmény érdekében.Features100% teljesen új, kiváló minőségű.Mennyiség : 1 Material : Steel Applicable forgatókönyv : családi fitness, fitness club.Semmi sem jobb, mint a súlyzók-Javítja a kardiovaszkuláris egészség-Növeli az izomtömeget-kalóriát Éget, növekvő pulzusszám-Növeli a csontsűrűséget, valamint csökkenti a törés kockázatát-Javítja az izom enduranceprompt1. Mivel a kézi mérés szükséges, kérjük, tanulmányozza a tényleges 2. Ez a termék eredeti.Miatt felvétel technológia, világítás, megjeleníteni, illetve más okok miatt, a kapott termék, nem lehet ugyanazt a képet.Kérem, tekintse meg a tényleges product3. A vásárlás után, ha bármilyen kérdésed van, írhatsz nekünk, mi lesz az ön számára a szakmai, mind a kielégítő megoldásokat.


Jellemzők

Termékek a kategóriában