Aimimier Menyasszonyi Piros Kristály Haj Fésű Ruby Haj Drágakő Ezüst Fejpánt Bál Fesztivál Esküvő Haj Kiegészítők Nők, Lányok(Piros)

Aimimier Menyasszonyi Piros Kristály Haj Fésű Ruby Haj Drágakő Ezüst Fejpánt Bál Fesztivál Esküvő Haj Kiegészítők Nők, Lányok(Piros)

HUF 1.00

Összeg

Csomag tartalmazza 1* Menyasszonyi haj fésűAnyag-Alufelni+kristály+ruby.Szín megtartása, nem fakul.Színes, Ruby-Ezüst.9 colos Szélesség7cm/2. Ez egy jó választás Esküvőre, anyák Napja, Valentin Nap, Születésnap, Eljegyzés, Fotó kellék vagy Érettségi.Megfelelő Alkalom . Könnyű, hogy megfeleljen a különböző haj stílusú ruhák, alkalmas a napi ékszerek, vagy egyéb alkalmakkor, mint esküvő, bankett, party, részt party, bál, évforduló, ünnep, este fél vagy egyéb társadalmi események, hadd nézze, elegáns, vonzó, a divatos. ♥ Arról, Aimimier Haj Fésű♥ Aimimier haj fésű készült környezetbarát, magas minőségű alufelni drót, világos rózsaszínű, élvezi a finom kézi munka, stílusos megjelenés, design, hagyja, hogy a menyasszony káprázatos, elegáns, az ő egyedi esküvő.Ez a haj fésű nem csak a menyasszony, hanem a koszorúslányok, virág lányok, előadók, stb.Tudod viselni, ez minden alkalommal, például esküvő, bankett, részt party, bál, évforduló stb.Lehet illeszkedik bármilyen frizurák a preferenciák, mint fejtetőre fésült frizura, zsinór vagy hosszú haj. ♥ Megjegyzés♥ Méretű lehet, hogy 1-2 cm pontatlanság miatt kézzel készített, kézzel intézkedés, színe különböző lehet, mivel a monitor, köszönöm a megértést! ♥ Ékszerek Neked Karbantartási♥ 1. Kérjük, törölje meg az ékszerek, tiszta, puha ruhával; 2. Kérjük, vegye le, ha figyelembe zuhany, aztán lefekszem; 3. Kérjük, ne vegyszerek, kozmetikumok, bor, sav, lúg, és így tovább; 4. Kérem, ne tegye ki az ékszerek alatt erős napfény vagy a magas hőmérséklet.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Epikus Rettegés Készlet Raszta
  • Új

Epikus Rettegés Készlet Raszta

HUF 10439.10

Felelős a több tízezer egészséges retteg világszerte!Garantált, hogy Rettegett a hajad!.Segít retteg formában gyorsabban!.Természetes Összetevők 100% os maradék szabad Raszta H

Keracare Illóolajok A Haj, 4 Oz
  • Új

Keracare Illóolajok A Haj, 4 Oz

HUF 3.33

Hidratálja a hajat, hogy megakadályozzák a törékenységElnyeli könnyen anélkül, hogy elhagyná a nehéz, zsíros kiépítése.Levelek a haj egészséges kinézetű, egy élénk, term