Körömlakk Szervező Jogosult, 54 Üveg Köröm Tároló Tartály OPI/ a Sally Hansen/ a Revlon/ az Essie/ a AIMEILI/ a Köröm lengyel Több Gél lengyel(Doboz)

Körömlakk Szervező Jogosult, 54 Üveg Köröm Tároló Tartály OPI/ a Sally Hansen/ a Revlon/ az Essie/ a AIMEILI/ a Köröm lengyel Több Gél lengyel(Doboz)

HUF 2699.10

Összeg

Körömlakk Szervező, illetve Tárolás : Clear zselé, körömlakk tartó megfelel az OPI/ a Sally Hansen/ az essie/ a GA&HU/ a Modelones/ a Gelish/ a Kleancolor/ a CND/ a SHANY/ a Gellen/ a Bogarak/ Minden márka körömlakkKülső méret : 14.75 hüvelyk (ELADÓ ESETBEN CSAK NEM KÖRÖMLAKK TARTALMAZZA).Akril Körömlakk Esetben Jogosult : Készült erős, nagy teherbírású műanyag, több ellenálló össze, hogy megéri, mint az akril.Átlátszó design, elég világos, hogy megtalálja milyen színeket kell.Tovább az összes körömlakk tárolt, rendezett. 54 Üveg körömlakk Doboz : Nagy Kapacitású Körömlakk szervező esetben puha levehető helyezze be hab, illik a körömlakk kényelmesen, biztonságosan, Könnyen fel az ügyet.A kis pad minden slot könnyű tárolni, kis körömlakk.Távolítsa el a pad elég ütemben tovább körömlakk.Finom design illik a minden alakú körömlakk(négyzet, kör, nagy, kicsi, stb.Hordozható Körömlakk Szállító Szervező : Köröm tároló doboz nagy, biztonságos lezárások a mindkét oldalon, lehetővé teszi, hogy egyszerű, hogy nyissa ki, majd zárja be.A vastag, kemény, fogantyúval a tetején hordozható neked útközben.Space saver neked táblázat.Szuper kényelmes.Könnyű & Masszív Tok : Körömlakk hordtáska alkalmas DIY köröm otthon, manikűrös, műkörmös iskola vagy kollégium stb.A legjobb ajándék a lányok, barátok, Karácsony, Születésnap, Évforduló stb.Vagy a fájdalom, áttörve minden rendetlenség körömlakk a fiókban?.ADAM körömlakk szervező jogosult, körömlakk hordtáska segít megőrizni a körömlakk tárolt, nem pedig egy nagy káosz.Is könnyű megtalálni a megfelelő színt, majd márka kell között a polírozza a szervező. 1, Smink tárolás esetében tartós, erős anyag, a hosszú távú használatra. 2, Nagy kapacitású körömlakk tárolására képes tárolni 54pcs üveg körömlakk. 3, Körömlakk kijelző rack kompatibilis az összes márka, forma, körömlakk. 4, Körömlakk konténer, szép hab vágott, megjavítani a körömlakk biztonságos, stabil. 5, Állj fel, design, hogy a palackok stabil, tartja a színek attól, hogy a kiömlött esik át. 6, Erős fogantyú könnyű az utazás.A csomag tartalmazza. 1* Tárolás Esetében. (NEM körömlakk tartozékokat Tartalmazza).


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Hurley Női Kortárs
  • Új

Hurley Női Kortárs

HUF 3.00

100% PamutCsak A Kézi Mosogatás.Ligero y belélegezhető.Kalap Boonie de ala completa para una maxima protección napenergia.Correa de barbilla ajustable con cierre de palanca.Ha sok időt