symoid USB-Elektromos Fogkefe,5 Tisztítási Mód Is Választható, Puha Haj Hatalom Fogfehérítés Vízálló Felnőtt Elektromos Fogkefe (Kék)

symoid USB-Elektromos Fogkefe,5 Tisztítási Mód Is Választható, Puha Haj Hatalom Fogfehérítés Vízálló Felnőtt Elektromos Fogkefe (Kék)

HUF 2.00

Összeg

* Az 5 tisztítási mód is Választható, kiválasztja a megfelelő mód alapján a fogak állapota * Élelmiszer minőségű anyag, védi az érzékeny íny, a tetején a Fogkefét kell kerekíteni nyújt puha, adj figyelmet, hogy az íny.IPX7 minőségű, nem kell félni a víz alatti mosás, szabad áztatni, majd mossuk, hogy a takarítás több kényelmes, higiénikus. * Magas frekvenciájú akusztikus hullám tisztítás technológia, 38900 idő/min magas frekvenciájú akusztikus hullám rezgés, erős súroló eltávolítani a makacs foltokat a fogak, csökkenti az ártani fog a lepedéket, a matek. * Kiváló tapadás, ergonomikus kialakítás, ergonomikus design, kényelmes fogás. * Rejtett C-Típusú töltő port több, stabil minőség, jobb vízálló hatása. * Az 5 tisztítási mód is Választható, kiválasztja a megfelelő mód alapján a fogak állapota. * Élelmiszer minőségű anyag, védi az érzékeny íny, a tetején a Fogkefét kell kerekíteni nyújt puha, adj figyelmet, hogy az íny.IPX7 minőségű, nem kell félni a víz alatti mosás, szabad áztatni, majd mossuk, hogy a takarítás több kényelmes, higiénikus. * Magas frekvenciájú akusztikus hullám tisztítás technológia, 38900 idő/min magas frekvenciájú akusztikus hullám rezgés, erős súroló eltávolítani a makacs foltokat a fogak, csökkenti az ártani fog a lepedéket, a matek. * Kiváló tapadás, ergonomikus kialakítás, ergonomikus design, kényelmes fogás. * Rejtett C-Típusú töltő port több, stabil minőség, jobb vízálló hatása.Specifikáció : Anyag : abs Méret : Kb 22.7 x 1in Akkumulátor kapacitás : 150 m A Bemeneti feszültség : 5 V Névleges feszültség : 3,7 V Névleges teljesítmény : 1 W töltőáram : 100 m A, 16 m A a csepegtető töltés Rezgés frekvencia : 5800-18000 Töltés időtartam : 1-3 óra Akkumulátor üzemidő : 3-6 perc egy nap lehet használni, körülbelül 2-3 hónap Csomag Lista : 1x elektromos fogkefe 1x USB töltőkábel Megjegyzések : Mivel a különböző jeleníti meg, világítás effektek, a tényleges szín a termék lehet némileg eltér a szín jelenik meg a kép.Köszönöm!Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe mérési eltérés.


Jellemzők

Termékek a kategóriában