PIFUDE Karácsonyi Díszek, Mikulás Figura Karácsonyi Ábra Dísz Lóg, karácsonyfa Dísz, Santa Claus Baba (Szín : Piros Arany)

PIFUDE Karácsonyi Díszek, Mikulás Figura Karácsonyi Ábra Dísz Lóg, karácsonyfa Dísz, Santa Claus Baba (Szín : Piros Arany)

HUF 8928.00

Összeg

1 Ez a Mikulás figura készült magas minőségű anyag, amely tartós, kényelmes. Lefagy a Karácsonyi ábra dekorációk kandallók, karácsonyfa, lépcsőházak külső falak pedig szintén az ön helyezd el őket az asztalon. Nagy Karácsonyra, otthon dekoráció, mantel dekorációk, ablakpárkányon dekoráció. Lehet őket, mint ajándékok Karácsonyra, ünnepekre, mi több, ez is egy jó szerencsés gyűjtemény, ha tetszik. Cégünk garantálja a termék minőségét, miközben garantálja a sebesség, ha kétségei vannak, akkor forduljon hozzánk át , mi biztosítja a legőszintébb szolgáltatás. Ez a Mikulás figura készült magas minőségű anyag, amely tartós, kényelmes. Lefagy a Karácsonyi ábra dekorációk kandallók, karácsonyfa, lépcsőházak külső falak pedig szintén az ön helyezd el őket az asztalon. Nagy Karácsonyra, otthon dekoráció, mantel dekorációk, ablakpárkányon dekoráció. Lehet őket, mint ajándékok Karácsonyra, ünnepekre, mi több, ez is egy jó szerencsés gyűjtemény, ha tetszik. Cégünk garantálja a termék minőségét, miközben garantálja a sebesség, ha kétségei vannak, akkor forduljon hozzánk át , mi biztosítja a legőszintébb szolgáltatás.Anyaga : Vinyl + Műanyag + Plüss + Velvet Size : Kb.08in Available színek : bézs, arany, piros, rózsaszín, ezüst, fehér, kockás, piros gold Quantity : 1 piecenotes : Mivel a kézi mérés, kérem, engedje meg, 0-1cm hiba.Kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánja, mielőtt licitál.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.


Jellemzők

Termékek a kategóriában