Cserélhető Párnákat, Dekoratív Párnát Öleli Sárga Édes Nyári Dekoratív Párnákat, a Kanapé, Hálószoba, Stb. Fény Luxus (Szín : 20)

Cserélhető Párnákat, Dekoratív Párnát Öleli Sárga Édes Nyári Dekoratív Párnákat, a Kanapé, Hálószoba, Stb. Fény Luxus (Szín : 20)

HUF 6030.00

Összeg

*Méret szín : 45cm x 45cm párnahuzatTöbb színben állnak rendelkezésre.Nem töltőanyagok vagy betétekkel. *Anyaga : 100% magas minőségű rövid plüss anyag, nagyon puha, barátságos, hogy a bőr.Láthatatlan cipzár az alján. *Hozzon létre az ideális otthon : gazdag, színes stílus, könnyen megtalálja egy párnát esetben alkalmas a dekoráció!Alkalmas nappali, kanapé, szék, hálószoba, erkély, autó, tanulmány, szoba, iroda, kávézó, stb. *Könnyen tisztítható : nem fehéríthető.Csak dobja a párnahuzat be a mosógépet, majd óvatosan szárítsuk meg egy alacsony vízszint.Úgy fog kinézni, mint újkorában!. *Minőségbiztosítási : Biztosítja, hogy ügyfeleink 100% - os minőségi termékek.Ha nem elégedett a párnahuzat, vagy nem megfelelő az ön számára, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a visszatérítési vagy csere.Puha, kényelmes; a nyugtató színű, a vizuális értelemben, van egy állandó patak elegancia, ami kiemeli a kiváló dekoráció, így a tér több szellemi, gyengéd.Termék részletek : 【Párnahuzat neve】Dekoratív párnahuzat[párnahuzat mérete] 45x45cm[Párnahuzat anyaga] rövid plüss【Design】Új design[Megjegyzés] ne helyezzen párnát 【】 Szolgáltatások Kényelmes, puha【Mosás】Gép wash Tips : 1. Annak érdekében, hogy meghosszabbítja az élettartamot a termék, ajánlott, hogy a tiszta enyhe mosószeres meleg vízben. Hatására a világítás, a fényképezés, valamint a kijelző, a tényleges színét lehet, hogy némileg eltérnek a fotó, kérlek, bocsáss meg!3. Mivel a mérés, kézi vágás, egyedi termékek, stb. a tényleges méret kissé eltérhet.Remélem, megbocsátasz.


Jellemzők

Termékek a kategóriában