UXZDX CUJUX Fali Polc - Polc-Rusztikus Fali Polc Fürdőszoba, Hálószoba, Nappali, Konyha, Iroda, valamint Több (Méret : 80x11x8.5cm)

UXZDX CUJUX Fali Polc - Polc-Rusztikus Fali Polc Fürdőszoba, Hálószoba, Nappali, Konyha, Iroda, valamint Több (Méret : 80x11x8.5cm)

HUF 61029.00

Összeg

★ Anyaga : fa ★ Méret : 40/50/60/70/80 * 11 * 8. ★ A tömör fa szalag az első megakadályozza a könyveket, kis tételek alá, pedig nagyon hangulatos. ★ A természetes textúra szép, a hangulat, a különleges kapcsolatot, pedig az nagyon természetes, textúra. ★ Ez a polc segítségével tárolja a holmiját, majd tartani a hazai tiszta környezet. ★ Méret : 40/50/60/70/80 * 11 * 8. ★ A tömör fa szalag az első megakadályozza a könyveket, kis tételek alá, pedig nagyon hangulatos. ★ A természetes textúra szép, a hangulat, a különleges kapcsolatot, pedig az nagyon természetes, textúra. ★ Ez a polc segítségével tárolja a holmiját, majd tartani a hazai tiszta környezet.Termék Kategória : Polcok, Tároló Shelves Material : fa.Méret : 40/50/60/70/80 * 11 * 8.A tömör fa szalag az első megakadályozza a könyveket, kis tételek alá, pedig nagyon hangulatos.Alkalmas : konyha, otthon, bathroom Made a valódi fa, megtartja a meleget, a naplók, tiszta, szép.Biztonságos méhviasz olaj bevonat biztonságosabb, környezetbarát, tartósabb.Gazdag, színes, változatos méretű, így szabadon kombinálhatóak, hogy megfeleljen a különböző tárolási igényeinek.Megjegyzés : Ez a termék tartalmazza a polcokon.Más termékek nem az értékesítési területen!Megjegyzés : 1. Mivel a fény különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép. Kérem, engedje meg, 0.5-2 cm különbségek miatt kézi mérés.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Papercut Keret - Arany Hal 3
  • Új

Papercut Keret - Arany Hal 3

HUF 3330.00

Papercut Keret Arany Hal 3 Fényes, színes, hagyományos Kínai lámpás papercut szálloda egy gyönyörű arany halat, ami szerencse, jólét.Különösen szép, mint az Új Évben dísz