ADHES Szállítási Szalag Csomagolás Tape Ragasztószalag Mozgó Doboz, 54.68 udvaron egy tekercsen 1.88 hüvelyk Szélesség 2.6 Millió Vastagság(12Rolls)

ADHES Szállítási Szalag Csomagolás Tape Ragasztószalag Mozgó Doboz, 54.68 udvaron egy tekercsen 1.88 hüvelyk Szélesség 2.6 Millió Vastagság(12Rolls)

HUF 3.33

Összeg

1), KEMÉNY & ERŐS RAGASZTÓSZALAG : A 26 millió vastagság, az eredmények Ipari minőségű ragasztó tartja a hatalmat.Ragasztó rúd, hogy sima, vagy texturált felületekre különösen, karton, illetve karton alapanyag. 2)[TARTÓS HASZNÁLATA]ADHES BOPP szállítási szalag van szándékos-val egy tartós akril ragasztó kínál széles mérsékelt tartomány teljesítmény, hogy tartsa a dobozok, csomagok biztonságos. 3)TÖBBCÉLÚ csomagoló SZALAG : ADHES SZALAG egy karton tömítő szalagot, hogy lehet használni a haza költöztetés, szállítás, illetve levelezési, tárolására szervezése háztartási cikkek, hanem bármi, ami az egyik elvárja, hogy a háztartási többcélú szalagot.Ez a mozgó, illetve ragasztószalag mindig jól jöhet. 4)Nélkül Kémiailag Szag MOZGÓ SZALAG : más, mint a többi versenyző, mióta használjuk környezetbarát&barátságos ragasztó, a szalag nem tartalmaz semmiféle vegyi szag, kérem, nyugodjanak meg, hogy használja. 5)Minőség Garantált : van egy profi értékesítés Utáni szolgáltatás elkötelezettség, ígérjük, minőségi termék, illetve szolgáltatás.Ha bármilyen kérdése van, csak contatc minket. 1), KEMÉNY & ERŐS RAGASZTÓSZALAG : A 2.6 millió vastagság, az eredmények Ipari minőségű ragasztó tartja a hatalmat.Ragasztó rúd, hogy sima, vagy texturált felületekre különösen, karton, illetve karton alapanyag. 2)[TARTÓS HASZNÁLATA]ADHES BOPP szállítási szalag van szándékos-val egy tartós akril ragasztó kínál széles mérsékelt tartomány teljesítmény, hogy tartsa a dobozok, csomagok biztonságos. 3)TÖBBCÉLÚ csomagoló SZALAG : ADHES SZALAG egy karton tömítő szalagot, hogy lehet használni a haza költöztetés, szállítás, illetve levelezési, tárolására szervezése háztartási cikkek, hanem bármi, ami az egyik elvárja, hogy a háztartási többcélú szalagot.Ez a mozgó, illetve ragasztószalag mindig jól jöhet. 4)Nélkül Kémiailag Szag MOZGÓ SZALAG : más, mint a többi versenyző, mióta használjuk környezetbarát&barátságos ragasztó, a szalag nem tartalmaz semmiféle vegyi szag, kérem, nyugodjanak meg, hogy használja. 5)Minőség Garantált : van egy profi értékesítés Utáni szolgáltatás elkötelezettség, ígérjük, minőségi termék, illetve szolgáltatás.Ha bármilyen kérdése van, csak contatc minket.Mi tervezése, fejlesztése, valamint a gyártás a szalagot, magas színvonalú.Követeljük a figyelmet arra, hogy minden részletet, s arra törekszik, hogy a legjobb.


Jellemzők

Termékek a kategóriában