Platina Göndör Horgolt Haj 30inch Hullám Horgolt Haj 6Packs Szintetikus Zsinórozás Hullám Horgolt Haj a Nők(30, 60Platinum)

Platina Göndör Horgolt Haj 30inch Hullám Horgolt Haj 6Packs Szintetikus Zsinórozás Hullám Horgolt Haj a Nők(30, 60Platinum)

HUF 3329.10

Összeg

?Pecification : Szintetikus Óceán Hullámos Braidable Horgolt hosszú Haj 30inch6 darab körülbelül 720g összesen.Általában 4-6 darab lehet Teljes a fejét.Lehet, hogy tele van a feje, csak azzal, hogy veszünk egy zsák göndör horgolt haj. ? Anyag : Mély Hullám Horgolt Póthajak, 100% - Ban Magas Minőségű Kanekalon Szintetikus Rost.Sima,gubancmentes,Puha,Könnyű Súly,a Közel igazi haj.Gyorsan Telepíthető, rövidre,zsinór & Könnyű Stílus.Kendő haj, fonott hajú, copfos, stb. ? Megfelelő Ápolási : Mossa megvédeni Hullámos Horgolt Haja, mint A saját göndör haj,nem ajánlott, hogy használja a fésű, a haj,a Haj a statikus elektromosság komoly télen.Ajánlatos, hogy a spray több víz, vagy illóolaj telepítés előtt,használd a vizet, vagy illóolaj, hogy hajápolás kézzel.használni fogja sokáig, Ha jól vigyázz. ? Megjegyzés : előfordulhat, hogy Néhány ellentmondás színe a curl a Hullám Horgolt Haj modellek.van minimális a modell színe a curl különbség.A kép csak tájékoztató jellegű, kérem, értse meg. ?Után Értékesítési Garancia : nyújtunk életre szóló szolgáltatást, hogy minden ügyfél, így segít megérteni az ön igényeinek.Ha nem elégedett a hajad, vagy egyéb problémákat, akkor fogadja el a feltétel nélküli visszatérést követő 30 napon belül, felelősek Vagyunk minden ügyfél.Egy csomag osztható sok gyökerei.Root telepítve van a fonott haj gyökere.Növelheti a haj sűrűsége szerint a preferencia.Puha,Egészséges, kényelmes viselet,, Természetes Fényes, Selymes.A szín igazi, természetes, közel a színes festett az igazi haj.Úgy néz ki, nagyon szép, ha kopott.A végén a haját, még pedig nem csomózott, összeg, a haj egyenletes.Egyes színek ki a gradient színek, a végén a haj vagy fehérített, festett,.amely úgy néz ki, divatos, valamint a különböző színek, mutatja, hogy a személyiség.Mossa meg a haját tiszta, száraz teljesen alkalmazása előtt a zsinór.Amikor a mosás, használja óvatosan víz meg ne dörzsölje erőteljesen.Fenntartani a friss, göndör & nedves nézd, könnyedén alkalmazni, zselé, hab vagy olajos fényű.Ha hullámzást, mindig comb alsó haj első, majd a munka az utat egészen a gyökér.Amikor eltávolítja, mindig forduljon a szakmai haj stylist.Zsinór a hajad az egyes francia zsinórra.Befejezése után az egyes francia zsinórra, csúsztassa el a reteszt horog alatt a zsinór.


Jellemzők

Termékek a kategóriában