Lumene CC Szín Javítása Krém - Barna - átitatva, Tiszta Jeges Víz - 6. 1 Közepes Lefedettség minden bőrtípusra SPF 20-30 ml / 1.0 Fl.Oz.

Lumene CC Szín Javítása Krém - Barna - átitatva, Tiszta Jeges Víz - 6. 1 Közepes Lefedettség minden bőrtípusra SPF 20-30 ml / 1.0 Fl.Oz.

HUF 2222.10

Összeg

Lumene CC Szín Javítása Krém Barna átitatva, Tiszta Jeges Víz - 6 1 Közepes Lefedettség minden bőrtípusra SPF 20 - 30 ml / 1.Képviseli a legújabb technológiát, ez az egyedülálló 6-in-1 alapítvány a fény, de még ez biztosítja a jó a lefedettség.Terjed egyenletesen, a következő kontúrok, a bőr elsimítva egyenetlen bőrszín, bőrpír.Egy termék több funkcióval rendelkezik, egy praktikus megoldás azok számára, akik, mint egy termék, amely egyszerű, gyors, kényelmes használni.A végeredmény egy félig matt, hibátlan, sőt a bőrünk.A bőr érzi a friss, könnyű, elhiheted, hogy a smink marad egész nap.Három árnyalat : Világos (a bőr), Medium (közepes-szép bőr), Mély (további cserzett bőr).CC Krém 6-in-1 tulajdonságok : Alapítvány – jó, de hát amely képlet.Az árnyalatok célja, hogy semlegesítse a szín a piros területeken.Korrektor Alapozó Segédfény tartós SPF 20. Alkalmazni alapítvány több, mint nap krém vagy ujjaival vagy egy smink szivacs.Lumene CC Szín Javítása Krém Barna átitatva, Tiszta Jeges Víz - 6. 1 Közepes Lefedettség minden bőrtípusra SPF 20 - 30 ml / 1.Képviseli a legújabb technológiát, ez az egyedülálló 6-in-1 alapítvány a fény, de még ez biztosítja a jó a lefedettség.Terjed egyenletesen, a következő kontúrok, a bőr elsimítva egyenetlen bőrszín, bőrpír.Egy termék több funkcióval rendelkezik, egy praktikus megoldás azok számára, akik, mint egy termék, amely egyszerű, gyors, kényelmes használni.A végeredmény egy félig matt, hibátlan, sőt a bőrünk.A bőr érzi a friss, könnyű, elhiheted, hogy a smink marad egész nap.Három árnyalat : Világos (a bőr), Medium (közepes-szép bőr), Mély (további cserzett bőr).CC Krém 6-in-1 tulajdonságok : Alapítvány – jó, de hát amely képlet.Az árnyalatok célja, hogy semlegesítse a szín a piros területeken.Korrektor Alapozó Segédfény tartós SPF 20. Alkalmazni alapítvány több, mint nap krém vagy ujjaival vagy egy smink szivacs.


Jellemzők

Termékek a kategóriában