Modern Szürke Fiókban Húzza Arany Kabinet Gombot Húzza a Konyha Szekrény Gomb Fogantyú Bútor Hardver (1, Egyetlen Lyuk gomb)

Modern Szürke Fiókban Húzza Arany Kabinet Gombot Húzza a Konyha Szekrény Gomb Fogantyú Bútor Hardver (1, Egyetlen Lyuk gomb)

HUF 3.33

Összeg

[Mérési] : egy lyuk gomb Felső átmérő : 26mm (102 hüvelyk) Magasság : 28mm(1. [Anyag] : 1 DB modern szekrény kezeli Alumínium ötvözet, szilárd , erős ,tartós. [Garanciát] : Meg fogja kapni a pénzét, vagy kap csere végre, így csak vedd meg ,ne aggódj, az értékesítés utáni szolgáltatás. [Meleg-tippek] : annak érdekében, hogy megmentse az időt, erőfeszítést ,kérjük, az intézkedés a meglévő lyuk távolság előtt válassza ki a méretet, akkor a megfelelő méret kezeli. [Modern Fiókban Húzza] : Alkalmas a különböző stílusok szekrények, gardrób ,mellkas, szekrény, hozok neked egy modern megjelenés, nagyon stílusos, egyedi. [Mérési] : egy lyuk gomb Felső átmérő : 26mm (1.02 hüvelyk) Magasság : 28mm(1. [Anyag] : 1 DB modern szekrény kezeli Alumínium ötvözet, szilárd , erős ,tartós. [Garanciát] : Meg fogja kapni a pénzét, vagy kap csere végre, így csak vedd meg ,ne aggódj, az értékesítés utáni szolgáltatás. [Meleg-tippek] : annak érdekében, hogy megmentse az időt, erőfeszítést ,kérjük, az intézkedés a meglévő lyuk távolság előtt válassza ki a méretet, akkor a megfelelő méret kezeli. [Modern Fiókban Húzza] : Alkalmas a különböző stílusok szekrények, gardrób ,mellkas, szekrény, hozok neked egy modern megjelenés, nagyon stílusos, egyedi.Dekorációs Öltöny Több Stílus, ez a kabinet kezeli, hogy egyeztessen bármely konyha ,hálószoba,fürdőszoba.valamint minden más szín a komód,szekrény,hálószoba szekrény, vagy más helyet.Adjunk hozzá egy pillantást a luxus, modern bútorok az ön otthonában.


Jellemzők

Termékek a kategóriában

Alfa Ragasztó Q-T4 Gyorsító
  • Új

Alfa Ragasztó Q-T4 Gyorsító

HUF 3051.00

ERŐK AZONNALI GYÓGYÍR A CIANOAKRILÁT RAGASZTÓA LEGJOBB GYORSÍTÓ SZUPER RAGASZTÓK.BŐVÜL RÉS KITÖLTÉSE KAPACITÁS.MEGOLDJA A LEGTÖBB NEHÉZ BOND ANYAG KOMBINÁCIÓK.Felhasználá