Hátsó Ágy Lépésben Kihúzható Ágy Lépés Lökhárító Lépés 82215289AG Kompatibilis 2019-2022 Dodge RAM 1500 DT (Új karosszéria).

Hátsó Ágy Lépésben Kihúzható Ágy Lépés Lökhárító Lépés 82215289AG Kompatibilis 2019-2022 Dodge RAM 1500 DT (Új karosszéria).

HUF 12599.10

Összeg

?[Funkciók] : A Hátsó ágy lépés könnyen oldja meg a problémát, hogy ki-be a csomagtartóba, ami tökéletesen illeszkedik az autóLeszállított 1 héttel korábban, könnyen telepíthető, telepíti a csomag, nem kell menni egy műhely telepíteni, jön a telepítési utasításokat. ?[Kompatibilis Dodge Járművek] : 2019-2022 Dodge RAM 1500 DT Hátsó plató Lépés Behúzható Lökhárító Lépés. ?[Prémium anyagok, illetve a teljesítmény] : Bedstep, Visszahúzható Lökhárító Lépés a megerősített magas minőségű Alumínium, kopásálló, korróziónak ellenálló, könnyen tisztítható, valamint a hosszú élettartam.A teherautó hátsó lépés, s medve a tömeg, hogy egy felnőtt férfi.Meg tud állni, biztonságosan még az eső vagy a hó. ?[TIPP] : Behúzható Lökhárító Lépés telepítve van a jobb alsó sarokban, a hátsó ajtó.Választhat, hogy telepíteni egy mindkét oldalon, így a lépés, mindkét irányba, így sokkal kényelmesebb a használata a csomagtartóban. ?[minőségbiztosítási] : az Az Összecsukható Bedstep jön a teljes élettartam garancia.Ez NEM egy valódi része, ez egy utángyártott cserealkatrész.Kérjük, erősítse meg a OE a modell alkatrész vásárlás előtt, hogy ne vegyen rossz. ?[Funkciók] : A Hátsó ágy lépés könnyen oldja meg a problémát, hogy ki-be a csomagtartóba, ami tökéletesen illeszkedik az autó.Leszállított 1 héttel korábban, könnyen telepíthető, telepíti a csomag, nem kell menni egy műhely telepíteni, jön a telepítési utasításokat. ?[Kompatibilis Dodge Járművek] : 2019-2022 Dodge RAM 1500 DT Hátsó plató Lépés Behúzható Lökhárító Lépés. ?[Prémium anyagok, illetve a teljesítmény] : Bedstep, Visszahúzható Lökhárító Lépés a megerősített magas minőségű Alumínium, kopásálló, korróziónak ellenálló, könnyen tisztítható, valamint a hosszú élettartam.A teherautó hátsó lépés, s medve a tömeg, hogy egy felnőtt férfi.Meg tud állni, biztonságosan még az eső vagy a hó. ?[TIPP] : Behúzható Lökhárító Lépés telepítve van a jobb alsó sarokban, a hátsó ajtó.Választhat, hogy telepíteni egy mindkét oldalon, így a lépés, mindkét irányba, így sokkal kényelmesebb a használata a csomagtartóban. ?[minőségbiztosítási] : az Az Összecsukható Bedstep jön a teljes élettartam garancia.Ez NEM egy valódi része, ez egy utángyártott cserealkatrész.Kérjük, erősítse meg a OE a modell alkatrész vásárlás előtt, hogy ne vegyen rossz.


Jellemzők

Termékek a kategóriában