Mobiltelefon Akasztó Akasztó Sejt Zsinór Állítható Nylon Nyak Telefon Zsinór,mobiltelefon Akasztó Akasztó,Univerzális 1× Telefon Kors Zsinór

Mobiltelefon Akasztó Akasztó Sejt Zsinór Állítható Nylon Nyak Telefon Zsinór,mobiltelefon Akasztó Akasztó,Univerzális 1× Telefon Kors Zsinór

HUF 629.10

Összeg

✯【Ingyenes a Kezét, hogy Több Dolgot】 Nem kell pénztárca vagy tegye a mobil telefont a zsebébeA mobiltelefon Zsinór fog lógni a nyak körül, meg a telefont mindig melletted.Függetlenül attól, hogy a vásárlás, utazás, ügyelve a gyermekek, megy túrázni, nyaralni, séta a kutya, a kerékpározás, vagy fotózni, ez a mobiltelefon zsinór lehetővé teszi, hogy szabadítson fel a kezét, bármikor foglalkozni a jelen.
✮【Alkalmas a legtöbb okostelefonok】 Támogatja a vezetékes, mind a vezeték nélküli töltési módszerek, nem kell szétszerelni a javítás,Köztük i Phone, Samsung, a Google, az LG, a Huawei, Xiaomi stb ,Megjegyzés : a Nem támogatja a fél lefedettség telefon esetében.
✧【Magas minőségű anyagok】 mobiltelefon akasztó kiváló prémium minőségű nylon anyagból, könnyű, tartós, állítható a megfelelő hosszúságú, hogy megfeleljen magad.A mobiltelefon lánc nagyon könnyű, nagyon nehéz, hogy vegye fel a szennyeződéseket, tökéletes szabadtéri tevékenységeket.Nagyon alkalmas a visel, garancia mobiltelefon belül a látómezőben.
✩【Széles】 Alkalmazás A telefon rögzítésre különböző módon viselni, állítható hosszúságú használni, mint a cross body akasztó akasztó, csuklópánt, normális nyakpántra.Viselni, Mint a Te Puha nylon zsinór hagyja, hogy a nyak vagy a csukló úgy érzi, kényelmes, kihúzható hossz, valamint levehető csat design lehetővé teszi, hogy használja, ahogy tetszik.A zsinór nem csak használt mobiltelefon, hanem használja a kulcs, kártya tulajdonosok, stb.
✡【Csomag tartalma】 1× Telefon Kors Zsinór 1× Csukló Csuklószíj 5× Telefon Patche az ön számára, hogy használja több mobil telefon esetekben, vagy ossza meg a család számára. ☛Tipp : A termék nem tartalmaz mobil telefon esetében. ☞Figyelmeztetés : Mivel a fény problémák, lehet, hogy a kis színes különbségek, a különböző fokozatai, amelyek mind a normál, mind a tényleges színe alapján a valódi objektum. ♚【Ingyenes a Kezét, hogy Több Dolgot】 Nem kell pénztárca vagy tegye a mobil telefont a zsebébe.A mobiltelefon Zsinór fog lógni a nyak körül, meg a telefont mindig melletted.Függetlenül attól, hogy a vásárlás, utazás, ügyelve a gyermekek, megy túrázni, nyaralni, séta a kutya, a kerékpározás, vagy fotózni, ez a mobiltelefon zsinór lehetővé teszi, hogy szabadítson fel a kezét, bármikor foglalkozni a jelen ♛【Alkalmas a legtöbb okostelefonok】 Támogatja a vezetékes, mind a vezeték nélküli töltési módszerek, nem kell szétszerelni a javítás,Köztük i Phone, Samsung, a Google, az LG, a Huawei, Xiaomi, stb.


Jellemzők

Termékek a kategóriában