HAPPLiGNLY Kötél Nettó Kert Védelmi Hálót, Gyermek Hinta Kerítés Pet Hegymászás Nettó, Kerti Játszótér Biztonsági Háló, Beltéri

HAPPLiGNLY Kötél Nettó Kert Védelmi Hálót, Gyermek Hinta Kerítés Pet Hegymászás Nettó, Kerti Játszótér Biztonsági Háló, Beltéri

HUF 3.33

Összeg

A védelem nettó lehet vágni a méretét, alakját akarja anélkül, hogy a tartósság a netKérjük, vásárolja szerint a tényleges igények színes dekor net.Mi is a másik kötél háló testreszabhatja (kötél átmérő, háló méret, hossz * szélesség).Gyermek biztonsági háló szembősége * kötél átmérő : 8cm * 4 mm (3 hüvelyk * 0.Terhelési határ : 300 kg / 661 kg.Játszótér kötél háló, kert, kerítés, növény kúszó hálók, kerti party korlát dekorációk, hinták, valamint függőágy háló a családi erkélyes, lépcső korlát.Nylon kötél háló erős, enyhén rugalmas, nagy szilárdságú, ellenáll a nap kopás.Biztonságos Nettó tiszta, nem fakul, biztonságos, nem mérgező.Ez a védő nettó célja, erkélyek, lépcsők, hogy védi a baba biztonsága érdekében.Azt is fel lehet használni, mint egy macska háló védi kisebb állatok alá.Amikor nem is kell használni a gyerekek kötél net, akkor hajtsa fel tárolja könnyen.Üdvözöljük a boltban, elkötelezettek vagyunk, hogy ami tökéletes, boldog vásárolni, különböző termékek közül választhat.Műszaki adatok : ● Termék neve : Lépcsős védelem nettó● Anyag : nylon kötél● Háló : 8cm● Nylon kötél átmérő : 4mm● : A kötél nettó könnyen telepíthető, az első típusú : a kanyargós telepítés; a második típusú horog telepítés.● Ha más méretre vonatkozó követelményeknek, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.● Jellemzők : A védő kötél nettó kifejezetten rendelkezik a lépcsőn, hogy megvédje a biztonsági a baba.Precíziós vezetékek, kivitelezés, magas hőmérsékletű sütés festés, anti-korróziós, vízálló, nap elleni védelem, nem könnyen elhalványul.Azt is fel lehet használni, mint egy macska nettó hogy megakadályozza a kisebb állatok alá.Kedves szülők, a biztonság a gyermek, hogy telepítenie kell egy védő háló.Ez egy jó segítő védelme érdekében a gyermekek.Köszönöm, hogy időt, hogy megismerje a termékek.Ha bármilyen van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velem.Mi mindig várni foglak.Szép napot!★Elégedettségi Garancia : elköteleztük magunkat amellett, hogy az ügyfelek magas színvonalú termékek.Ha bármilyen kérdése van arról, hogy a megrendelést, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.


Jellemzők

● Product name:
Stair protection net
● Material:
nylon rope
● Mesh:
8cm
● Nylon rope diameter:
4mm
● :
The rope net is easy to install, the first type
● If you have other size requirements, please contact us.:
● Features:
The protective rope net is specially designed for the balcony and the stairs to protect the safety of the baby. Precision wiring, workmanship, high temperature baking and dyeing, anti-corrosion, waterproof, sun protection, not easy to fade. It can also be used as a cat net to prevent small pets from falling. Dear parents, for the safety of your child, they should install a protective net. It is a good helper to protect the safety of children.:
Thank you for taking the time to learn about my products. If you have any needs, please contact me. We will always wait for you. Have a nice day!:
★Satisfaction Guarantee:
We are committed to providing customers with high-quality products. If you have any questions about your order, please feel free to contact us.

Termékek a kategóriában