diduikalor 24pcs St. Patrick Nap Nyomja meg a Köröm Mandula Matt Ragasztó nails Közepes Szett Teljes Borító Shamrock műköröm Holiday

diduikalor 24pcs St. Patrick Nap Nyomja meg a Köröm Mandula Matt Ragasztó nails Közepes Szett Teljes Borító Shamrock műköröm Holiday

HUF 0.67

Összeg

【Nyomja meg a Körmöt Közepes】 kapsz 24 darab fekete hamis körmök 12 méretben, 1db köröm ragasztó, 24pcs köröm öntapadós lapok, 1db körömreszelő, valamint 1db fa bot 【Nails Minőségi Anyag】 Készült ABS gyanta anyag.A műköröm nyomja meg a kiegészítőket, nem mérgező, íztelen, biztonságos, a természetes körmöt, de gondtalan eltávolítása.Gyengédség, hasonló az emberi köröm. 【Tartós】 Teljes mértékben fedezi a műköröm nem könnyű chip, vagy szünet, elég erős ahhoz, hogy az utolsó 2-7 hét, amikor a ragasztó, illetve megfelelően alkalmazta.A közepes tér nyomja meg a köröm is a köröm ragasztó, fülek, úgy dönt, hogy nem fog fájni a köröm bőr. 【Egy Perc Köröm Tipp】Válassza ki a megfelelő méret koporsó nyomja meg a köröm ragaszkodni.Akkor kell alkalmazni a hamis köröm ragasztó (tartós), vagy a köröm öntapadó lap (Barátságos & Újrafelhasználható), majd nyomja meg a körmök néhány másodpercig. 【Szintű Alkalmazások】 A fekete ragasztó körmök alkalmas a különböző társadalmi eseményeken nagy köröm szalon,DIY haza köröm art.Tökéletes használható esküvő ,bál ,társkereső, ők is alkalmas Valentin , Halloween, Karácsony Napján, illetve más fesztivál.Ez adott a tökéletes ajándék társak, család, barátok.Név : Nyomja meg a Nails Item Anyag : ABSStyle : Teljes fedelet hamis köröm tips Specification : 24pcs/Doboz Hamis Köröm Tipp+Nyomja meg a ragasztó+Tools How, hogy Apply1. Óvatosan buff a felszínen a körmeit, hogy sima, prep. Tiszta a köröm a mellékelt köröm törölje. Válassza ki a méretet, amely a legjobban megfelel a köröm. (Van egy szám, a hátsó minden szöget, hogy segítsen kiválasztani a méretet.) Alkalmazni, vagy a zselés ragasztó matrica (tartozék), vagy egy csepp köröm ragasztó (nem tartozék) a vissza a köröm. Alkalmazza a sajtó-a köröm, az alaptól a tipp.Határozottan nyomja meg 10 másodpercre. Befejezni, finoman fájl a szélén a köröm, hogy a kívánt hosszúságú. Dip a bottal a körömlakklemosó (nem tartozék) ha zselés ragasztó matricák használtak, vagy a köröm degumming ügynök (nem tartozék) ha a köröm ragasztót használtak. Helyezze a bot mellett a köröm. A botot, emelje a köröm ismételten, addig, amíg a sajtó-a köröm eltávolítása. Tiszta a természetes köröm a körömlakklemosó.A legjobb eredmény érdekében használja a kívánt köröm kezelés, hasznosítás.


Jellemzők

24pcs/Box False Nail Tips+Press glue+Tools:
How to Apply:
1. Gently buff the surface of your nails to smooth and prep.:
2. Clean your nails with the included nail wipe.:
3. Choose the size that best fits your nail. (There is a number on the back of each nail to help you choose the size.) Apply either the jelly glue sticker (included) or a drop of nail glue (not included) to the back of the nail.:
4. Apply the press-on nail from the base to the tip. Press it firmly for about 10 seconds.:
5. To finish, gently file the edge of the nail to your desired length.:
How to Remove:
1. Dip the stick into nail polish remover (not included) if jelly glue stickers were used or nail degumming agent (not included) if nail glue was used.:
2. Place the stick along the side of the nail.:
3. With the stick, pry the nail repeatedly until the press-on nail is removed.:
4. Clean your natural nails with nail polish remover. For best results, use your preferred nail treatment for recovery.:
Note:
For beginners and those desiring a temporary application (generally no longer than 3 days), we recommend jelly glue stickers for application. We recommend nail glue for those with some experience with press-on nails and those who wish to wear them for at least 1 week.

Termékek a kategóriában

PROG DINAMIKUS PD9260CV
  • Új

PROG DINAMIKUS PD9260CV

HUF 31394.70

Jön a teljes körű gyártói garanciaIllik többszörös lehetővé teszi, modellek (kapcsolat eladó a jármű felszerelés kompatibilitási információkat).Ez a tétel úgy tervezték,